![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jak si nakonfigurovat aplikaci Outlook tak, že otevře r e-maily, i kliknutím na zaškrtněte políčko konfigurovat ručně nastavení serveru, ukazuje 3 možností vybrat si i internetový e-mail a následující straně IVE nemám ponětí, typ účtu?, příchozí mail server?, odchozí pošty serveru? může someones prosím pomozte!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kde jste získali svou e-maily? (např. google, hotmail atd.)
| |||
| |||
| dostat je z internetu nebo http |
|
| |||
| |||
| Co mám zadat do serveru příchozí pošty a odchozí e-mailový server? a jaký typ účtu je im IVE dotazem, jak mám nainstalovat výhled na someones počítač a chtějí využívat perspektivu, protože e-mailového klienta |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Říká, že pochází z internetu, je k ničemu.
|
| |||
| |||
| gmail nebo googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jak jsi věděla, že typ účtu, příchozí a odchozí server server? jste na to, nebo jen vědět EDIT: i když IVE gmail přístupné prostřednictvím aplikace Outlook a pak ho zavřít a otevřít perspektivu opět ji ztráty nastavení a musím ručně nastavit perspektivu opět na přístup ke své e-maily, jak si vzpomenete výhled nastavení? |
|
| |||
| |||
| Už jste klikli Uložit heslo box? (nebo něco takového) Mám nastavení Googling "výhled gmail nastavení". Četl jsi odkaz I posta? Ale to je v podstatě smtp.youremailservice.com pro odchozí a pro příchozí pop.youremailservice.com.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE začal používat perspektivu, ale i dont ráda, když odstranit zprávy o vyhlídkách doesnt ho smažte je váš skutečný internet účtu tj. gmail musíš jít do gmail a odstranit ho tam, i dont mysl, ale po chvíli začnete s budováním e-mailů, ve svém účtu Gmail |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak nastavit počítač pro Robotically Nastavení Záplaty a aktualizace? | Ginger6 | Operační systémy Windows | 4 | 18.října 2009 13:16 |
| Konfigurace Apache s mysql | GKman | Web Design, hosting & SEO | 2 | 28. červenec 2009 00:44 |
| Nelze nakonfigurovat bezdrátový router Belkin | vynálezce | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 7. června 2009 03:27 |
| Jak mohu nastavit dvě zvukové karty? | jezza | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 21. prosince 2008 14:45 |
| Thread Nástroje | |
| |