![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Πώς να ρυθμίσετε το Outlook ώστε να ανοίγει yr emails, i κάντε κλικ στο τετραγωνίδιο σημειώστε ρυθμίσετε χειροκίνητα ρυθμίσεις του διακομιστή, δείχνει να επιλέξω 3 επιλογές διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την επόμενη σελίδα IVE δεν έχεις ιδέα, υπόψη το είδος;, εισερχόμενα mail server?, εξερχόμενη αλληλογραφία server? αγαπημένους σας παρακαλώ να με βοηθήσετε;!;! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού θα βρεις τα e-mail σας από το? (π.χ. το Google, hotmail κτλ)
| |||
| |||
| να τους από το διαδίκτυο ή http |
|
| |||
| |||
| Τι εισέλθουν στο διακομιστή εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας mail server? υπόψη και το τι είδους είναι im ζητώντας ως IVE Πρέπει να εγκαταστήσετε το Outlook σε αγαπημένους σας υπολογιστή και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις προοπτικές που υπάρχουν email client |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Λέγοντας ότι προέρχεται από το διαδίκτυο δεν ωφελεί.
|
| |||
| |||
| gmail ή googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Πώς ήξερες ότι το υπόψη είδος, τις εξερχόμενες και εισερχόμενες διακομιστή διακομιστή; Εσύ μελετήσουν εκ των υστέρων ή απλά να μάθω EDIT: Επίσης, όταν IVE προσπελαστεί gmail μέσω Outlook και στη συνέχεια κλείστε το Outlook και να ανοίξει πάλι ζημίες τις ρυθμίσεις και έχω το χέρι για να ρυθμίσετε τις προοπτικές και πάλι να έχουν πρόσβαση στα μηνύματά μου, πώς να προοπτικές θυμάμαι τις ρυθμίσεις; |
|
| |||
| |||
| Έχετε κάνει κλικ το αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασης κουτί; (ή κάτι τέτοιο) Έχω τις ρυθμίσεις από Googling "προοπτικές gmail ρυθμίσεις". Διάβασες το link I δημοσιεύτηκε; Αλλά είναι βασικά smtp.youremailservice.com για pop.youremailservice.com για εξερχόμενες και εισερχόμενες.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE άρχισαν να χρησιμοποιούν το Outlook, αλλά i dont αρέσει ο τρόπος όταν διαγράψετε τα μηνύματα σχετικά με τις προοπτικές που doesn't διαγράψετε το πραγματικό σας στο διαδίκτυο, δηλαδή το Gmail λογαριασμό που έχετε να πάτε σε gmail και τη διαγράψετε εκεί, i dont μυαλό, αλλά μετά από λίγο θα αρχίσει να συγκεντρώνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail λογαριασμό σας |