![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Kako konfigurirati Outlook tako da se otvara god e-pošte, i kliknite na okvir krpelj ručno konfigurirati postavke poslužitelja, on pokazuje 3 opcije i odaberite Internet i e-poštu na sljedeću stranicu ive je dobio nijedan ideja, vrstu računa?, dolazni mail server?, odlazni mail server? someones može ugoditi pomoć?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdje su vam da se vaša e-mailova iz? (npr. Google, Hotmail, itd.)
| |||
| |||
| uzimajući ih s interneta ili http |
|
| |||
| |||
| Što mi je ući u dolazni i odlazni mail server mail server? i kakva je to vrsta računa im molba kao ive got da instalirate Outlook na someones računalo i žele koristiti Outlook jer klijent e-pošte |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Rekavši da je dobio od Internet je ne koristiti.
|
| |||
| |||
| Gmail ili googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kako si znala za vrstu računa, poslužitelj odlazne i dolazne servera? Jeste li ga pogledati ili jednostavno znam EDIT: i kada Ive pogledana gmail kroz Outlook, a zatim zatvorite ga i ponovno otvoriti outlook on gubici postavke i moram opet ručno konfigurirati Outlook za pristup moju e-mail, kako se čini Outlook zapamti postavke? |
|
| |||
| |||
| Jeste li kliknuli na kutiju ste lozinku? (ili nešto slično) Dobio sam postavke Googling "outlook gmail postavke". Jeste li pročitali link posted sam? Ali to je u osnovi smtp.youremailservice.com za odlazne i dolazne pop.youremailservice.com za.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ive počeo koristiti Outlook ali ja dont poput put kad brisati poruke na outlook on se brisati ih u Vaš stvarni internet račun tj. gmail morate otići u gmail i izbrisati ga tamo, ja dont umu, ali nakon nekog vremena početka izgradnje e-pošte u svoj Gmail račun |