![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Kaip konfigūruoti Outlook, kad ji atveria yr laiškus, aš tada pažymėkite langelį rankiniu būdu konfigūruoti serverio parametrus, tai rodo 3 variantai pasirinkti interneto elektroniniu paštu ir tolimesnis puslapis ive got no idėja, Account type?, Incoming mail server?, siunčiamo pašto serverio? gali kažkam please help?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Where are you getting Jūsų e-laiškus? (pvz., Google, Hotmail ir tt)
| |||
| |||
| Pirmieji juos iš interneto arba http |
|
| |||
| |||
| Ką turėčiau įvesti Incoming mail server ir outgoing mail server? ir kas Paskyros tipas tai im klausia, kaip ive got įdiegti perspektyvas kažkam kompiuterio ir jie nori naudoti programos Outlook pašto kliento, kaip ten |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Sakydamas, kad tai ateina iš interneto yra nenaudingas.
|
| |||
| |||
| Gmail arba Googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kaip žinote, Account type, outgoing serverio ir pašto serverio? Did you look it up arba tiesiog žinau EDIT: Taip pat kai IVE rasti Gmail per outlook ir uždarykite ją ir vėl atidaryti Outlook to nuostoliai parametrai ir turiu rankiniu būdu konfigūruoti Outlook iš naujo prisijungti prie savo pašto, kaip padaryti, kad programa Outlook Atsiminti nustatymus? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs paspaudėte Prisiminti slaptažodį laukelį? (ar kažkas panašaus) Gavau nustatymus "Google" paiešką "Outlook" Gmail "Nustatymai". Ar skaitote ryšys Aš paskelbiau? Bet tai iš esmės smtp.youremailservice.com išvykstančių ir atvykstančių pop.youremailservice.com.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE pradėjo naudoti programos Outlook, bet i dont like būdas, kai i ¹ trinti prane ¹ imus su perspektyva tai nepadės ištrinti savo faktinio Interneto Gmail sąskaitą, ty jūs turite eiti į "Gmail" ir pašalinkite jį ten, i dont mind, tačiau po kurio laiko pradėsite kaupti laiškus iš Gmail |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip sukonfigūruoti savo kompiuterio Robotically Set Up Patche ir naujinimai? | Ginger6 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 18 spalis 2009 13:16 |
| Configure Mysql ir Apache | GKman | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 28 liepa 2009 00:44 |
| Nepavyksta sukonfigūruoti Belkin Wireless Router | išradėjas | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 birželis 2009 03:27 |
| Kaip sukonfigūruoti du garso korteles? | jezza | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 21 gruodis 2008 14:45 |
| Temos įrankiai | |
| |