![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, Kā konfigurēt programmu Outlook, lai tā atveras yr e-pastus, i noklikšķiniet uz atzīmējiet lodziņu manuāli konfigurēt servera iestatījumus, tas liecina, 3 iespējas izvēlēties interneta e-pastu un nākamā lappuse ive got ne jausmas, konta veidu?, Incoming mail server?, izejošo pastu server? var kādu lūdzu palīdzēt?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kur tu dzīvo savu e-pasta ziņas no? (piemēram, google, hotmail etc)
| |||
| |||
| iegūt tos no interneta vai http |
|
| |||
| |||
| Kas man ievadīt ienākošā pasta serveris un izejošā pasta serveri? un kāda konta veidu tas im jautā, kā ive got uzstādīt prognozes par kādu datoru, un viņi grib izmantot Outlook, jo e-pasta klients |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Sakot, ka tas nāk no interneta, ir nelietderīgi.
|
| |||
| |||
| gmail un googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kā jūs zināt, konta tips, izejošo serveri un ienākošo servera? jūs apskatīt to uz augšu vai vienkārši zināt EDIT: arī tad, ja IVE pieejami Gmail, izmantojot programmu Outlook un pēc tam aizveriet to un paver perspektīvas atkal tai zaudējumus uzstādījumus un i ir manuāli konfigurēt perspektīvas atkal piekļūt savam e-pastu, kā jūs padarīt perspektīvas atcerēties iestatījumus? |
|
| |||
| |||
| Vai esat noklikšķinājis Saglabāt paroli lodziņā? (vai kaut kas līdzīgs, ka) Man iestatījumus Googling "Outlook gmail uzstādījumi". Vai Jūs lasāt saite I ievietojis? Bet tā pamatā ir smtp.youremailservice.com izejošajiem un pop.youremailservice.com ienākošajiem.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE sāka izmantot Outlook bet i dont tāpat kā tad, ja izdzēšat ziņas perspektīva tā doesn't izdzēst jūsu faktiskā interneta kontu, ti gmail jums ieiet Gmail un izdzēst tur, i dont prātā, bet pēc tam, kamēr jūs sākt veidot e-pastus jūsu Gmail kontu |
![]() |
|
| Bookmarks |