![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Jak skonfigurować program Outlook tak otwiera yr e-maili, i kliknij na zaznaczyć pole ręcznie skonfigurować ustawienia serwera, to pokazuje 3 opcje i wybrać adres e-mail i Internetu następnej stronie ive got no idea, typ konta?, serwer poczty?, wychodzącej serwer? someones może nam pomóc?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdzie masz konto e-maile od? (np. Google, Hotmail, itp.)
| |||
| |||
| Wprowadzenie ich z Internetu lub http |
|
| |||
| |||
| Co mam wpisać w serwera poczty przychodzącej i wychodzącej serwera? a co to jest typ konta im pytanie jak ive got zainstalowania programu Outlook na komputerze someones i chcą korzystać z programu Outlook, ponieważ e-mail klienta |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Mówiąc chodzi z Internetu ma korzystać.
|
| |||
| |||
| gmail lub Googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Skąd wiesz, typ konta, serwer poczty wychodzącej i przychodzącej serwera? did you look it up lub po prostu wiedzieć EDIT: również w przypadku, gdy dostęp ive gmail poprzez Outlook, a następnie zamknąć i otworzyć ponownie program Outlook to straty ustawienia i muszę ręcznie skonfigurować program Outlook ponownie uzyskać dostęp do mojej poczty elektronicznej, w jaki sposób dokonać prognozy zapamiętać ustawienia? |
|
| |||
| |||
| Czy kliknięty zapisz hasło polu? (or something like that) Mam ustawienia Googling "Perspektywy gmail ustawienia". Czy przeczytać link napisałem? Ale to w zasadzie smtp.youremailservice.com pop.youremailservice.com wychodzących i przychodzących.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ive zaczęli korzystać z programu Outlook, ale i dont like sposób po usunięciu wiadomości na perspektywy it doesnt je usunąć w rzeczywistych internetowe konta Gmail to musisz iść do Gmaila i usunąć go, I dont mind, ale po chwili rozpoczęcia budowy e-mail na koncie Gmail |