![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, Cum să configuraţi Outlook astfel că se deschide an e-mail-uri, i clic pe bifaţi caseta configuraţi manual setările de server, se arată 3 opţiuni i alege e-mail şi internet, pe pagina următoare, ive-am nici o idee, tip de cont?, incoming-ul serverului de mail?, outgoing mail server? Vă rugăm să someones poate ajuta?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în cazul în care mai faceţi dumneavoastră de e-mail-uri de la? (de exemplu, Google, Hotmail etc)
| |||
| |||
| Noţiuni de bază de pe internet, sau HTTP |
|
| |||
| |||
| Ce-mi intră în mesajele primite şi expediate de server-ul serverului de mail? şi ce tip de cont este im cer ca ive Trebuie să instalaţi Outlook pe someones computer şi că doriţi să utilizaţi Outlook ca acolo e-mail client |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Spune el vine de pe internet este de nici un folos.
|
| |||
| |||
| Gmail sau googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| De unde ai stiut de tip de cont, de ieşire şi de intrare server server? Te-ai uitat-o sau doar ştii EDIT: de asemenea, atunci când ive Gmail accesate prin intermediul Outlook şi apoi închideţi-l şi deschide-l din nou Outlook pierderi de setări şi eu trebuie să configuraţi manual Outlook pentru a accesa din nou mea de e-mail, cum te face Outlook amintesc setările? |
|
| |||
| |||
| Ai clic pe caseta de a salva parola? (sau ceva de genul asta) Am luat setările de Googling "outlook gmail setările". Ai citit link-ul am postat? Dar ea este, în principiu, smtp.youremailservice.com pentru ieşire şi pop.youremailservice.com pentru sosite.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ive a început să utilizaţi Outlook, dar i dont place cum, atunci când ştergeţi mesajele Outlook-l ştergeţi-le în doesnt dvs. reale internet adică cont Gmail, trebuie să mergeţi în Gmail şi şterge-o acolo, i dont vedere, dar după un timp veţi începe construirea e-mail-uri în contul dvs. Gmail |
![]() |
|
| Marcaje |