![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, ako si nakonfigurovať program Outlook tak, že otvorí r e-maily, aj kliknutím na začiarknite políčko konfigurovať manuálne nastavenie servera, ukazuje 3 možnosťou vybrať si aj internetový e-mail a nasledujúce strane IVE nemám ponětí, typ účtu?, prichádzajúci mail server?, odchádzajúcej pošty servera? môže someones prosím pomôžte!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kde ste získali svoju e-maily? (napr. google, hotmail atď)
| |||
| |||
| dostať sa z internetu alebo http |
|
| |||
| |||
| Čo mám zadať do servera prichádzajúcej pošty a odchádzajúce e-mailový server? a aký typ účtu je im IVE dotazem, ako mám nainštalovať výhľad na someones počítač a chcú využívať perspektívu, pretože e-mailového klienta |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Vraví, že pochádza z internetu, je k ničomu.
|
| |||
| |||
| gmail alebo googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ako si vedela, že typ účtu, prichádzajúce a odchádzajúce server server? ste na to, alebo len vedieť EDIT: aj keď IVE gmail prístupné prostredníctvom aplikácie Outlook a potom ho zatvoriť a otvoriť perspektívu opäť ju straty nastavenia a musím ručne nastaviť perspektívu opäť na prístup ku svojej e-maily, ako si spomeniete výhľad nastavenia? |
|
| |||
| |||
| Už ste klikli Uložiť heslo box? (alebo niečo takého) Mám nastavenie Googling "výhľad gmail nastavenia". Četl jsi odkaz I posta? Ale to je v podstate smtp.youremailservice.com pre odchádzajúce a prichádzajúce pop.youremailservice.com.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE začal používať perspektívu, ale i dont ráda, keď odstrániť správy o perspektívach doesnt ho smažte je váš skutočný internet účtu tj gmail musíš ísť do gmail a odstrániť ho tam, i dont myseľ, ale po chvíli začnete s budovaním e-mailov, vo svojom účte Gmail |