![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, nasıl yani, elle yapılandırmak sunucu ayarlarını dakikası kutusunu i tıklayın yıl e-posta açılır Outlook yapmak, bu 3 seçenek yok fikir, hesap türü var İnternet e-posta ve bir sonraki sayfaya ive seçmelisiniz?, gelen posta sunucusu gösterir?, giden posta sunucu? someones yardımcı olur musunuz?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nerede alıyorsanız, e-postalar gelen? (örn. Google, Hotmail gibi)
| |||
| |||
| İnternet veya HTTP onları elde |
|
| |||
| |||
| Ne Gelen posta sunucusu ve giden posta sunucusu girin! ve ne tür hesap bu Sohbet ive olarak soruyorum bilgisayar someones Outlook yüklemek için var ve orada bir e-posta istemcisi Outlook kullanmak istediğiniz |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu internet geliyor saying_it hiçbir kullanmaktır.
|
| |||
| |||
| Gmail veya googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nasıl, giden sunucu gelen sunucu hesap türü biliyor muydunuz? veya yukarı bak sadece biliyor EDIT: Ayrıca, Outlook ile ive erişilen Gmail ve daha sonra tekrar kayıp ayarları ve i açısı açılması yakın e-posta erişimi için el Outlook yeniden nasıl görünüm ayarları hatırlıyorum yaparım zorunda mı? |
|
| |||
| |||
| Size şifre kutusuna kaydetmek tıklayan mı? olduğu gibi (ya da) Ben "Outlook Gmail ayarları Googling tarafından" ayarları var. Benim gönderilen bağlantıyı okudun mu? Fakat bu temelde için smtp.youremailservice.com bir giden ve gelen için pop.youremailservice.com.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ive açısı ama bunu doesnt gerçek İnternet hesabı yani Gmail Gmail girmek ve orada, i dont akılda silebilirsiniz ama silmek açısı mesaj silmek gibi severim dont kullanmaya başladı sonra bir süre kadar bina başlangıç Gmail hesabınıza e-posta |
![]() |
|
| Bookmarks |