![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Як налаштувати Outlook таким році він відкриває повідомлення електронної пошти, я натискаю на позначку вручну настроїти настройки сервера, це показує, 3 сторінки вибрати адресу електронної пошти та Інтернету наступній сторінці Ive отримали не знаю, тип облікового запису?, Сервер вхідної пошти?, Вихідної пошти сервер? Будь ласка, може комусь допомогти?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де ви отримувати вашу електронну пошту від? (наприклад, Google, Hotmail і т.д.)
| |||
| |||
| Початок їх з Інтернету або HTTP |
|
| |||
| |||
| Що мені увійти до серверу вхідної пошти і сервер вихідної пошти?? і який тип облікового запису це І. просять як Ive Got встановити Outlook на комп'ютері, і кому вони хочуть використовувати Outlook, поки клієнт електронної пошти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Сказавши це приходить з Інтернету, ні до чого.
|
| |||
| |||
| Gmail або Googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Як ви знаєте тип облікового запису, сервер вихідної і вхідної сервер? Ви подивіться її вгору або просто знаю EDIT: і тоді, коли Ive Gmail доступ через Outlook, а потім закрити її і відкрити Outlook знову втратами налаштування, і я повинен вручну налаштувати Outlook знову отримати доступ до своєї електронної пошти, як ви пам'ятаєте Outlook зробити налаштування? |
|
| |||
| |||
| Ви натиснули зберегти пароль скриньки? (або щось подібне) Я отримав налаштування, Googling "Установки Outlook Gmail". Ти читав я опублікував посилання? Але це в основному smtp.youremailservice.com на вихідні й вхідні pop.youremailservice.com.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ive почали використовувати Outlook, але я не влаштовує спосіб, коли ви видаляєте повідомлення про перспективи його doesn't видалити їх з вашої уваги інтернету тобто Gmail ви повинні піти в Gmail, і видалити його там, я Dont Mind але через деякий час ви починаєте створення листи до вашого профілю Gmail |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Настройка ПК для роботи з Robotically Налаштування патчі і оновлення? | Ginger6 | Операційні системи Windows | 4 | 18 жовтня 2009 13:16 |
| Налаштування Mysql з Apache | GKman | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 28 липня 2009 00:44 |
| Неможливо налаштувати бездротовий маршрутизатор Belkin | Винахідник | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 7 червня 2009 03:27 |
| Як налаштувати два звукових карт? | jezza | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 21 грудня 2008 14:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |