![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... Čítať v Outlook 2000? Môj starý prenosný počítač má len Outlook 2000 a mám 80 + Word príloh e-mailov v Outlook 2007, ktoré potrebujem, aby bol schopný schopný prečítať. Akékoľvek nápady, ako môžem previesť tieto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem Word nie je spätne kompatibilný.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš ešte prístup do Office 07? Ak áno, bolo by najlepšie, aby začala odtiaľ Office 07 a potom ich uložiť ako obrázok vo formáte Office 2000.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| JVC GZ-HD10 Videokamery -. Mod Files - Ako previesť do formátu YouTube | darshpreet | Multimedia & Kodeky | 0 | 4. júna 2009 01:23 |
| Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia | kevvyb | Office & Aplikácie | 2 | 24. marca 2009 12:27 |
| Značka Outlook 2007 nie je predvolená GMail | TheFang | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 5. októbra 2008 14:51 |
| Aké sú NZB súborov a ako na vás previesť ich do AVI súboru? | mpenney | Multimedia & Kodeky | 1 | 7. septembra 2008 03:00 |
| Premeniť. Mov (QuickTime) súborov do. Avi súbory? | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 9 | 3. marca 2008 12:58 |
| Thread Tools | |
| |