![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je skoro říká, že je v názvu, tak jsem zvyklý psát odstavce lol. Vím, že moje cesta kolem počítače IVE nikdy, ale opravdu před obtěžovat s Outlookem, ale myslím, že je na čase, já to věděl. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdo hostí vaše webmailové okamžiku? Hotmail?
|
| |||
| |||
| Ne, můj panenský host webmail. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přihlaste se do svého webmail a podívat se na http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Panenský Webmail je jedním ze způsobů, jak se podívat na svou poštu na pannu je poštovní server, můžete si k němu běží POP3 nebo IMAP klienta na vašem počítači. Je to stejný způsob, jak toho mail dostanete k němu. Které pomáhají stránka má instrukce pro aplikaci Outlook 2000, ale je tam hodně pfiíchutű Outlook existence. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Jsem v procesu psaní návod pro toto nastavení, protože přichází často. Bude mít hotové brzy ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To myslíš Outlook či Outlook Express? Pokud je aplikace Outlook Express podívejte sem hned .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Ujistěte se, že máte všechny kroky.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ img] I tryed POP3 a IMAP4 a to je zpráva, co jsem si získali. Určitě jsem udělal můj e-mail, heslo a údaje byly správné, ale stále stejný výsledek. Je tam něco chybí im? Ghst. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 30. května 2008 13:21 |
| Webmail systému! | jack100 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 13. ledna 2008 14:24 |
| Nejlepší Volný Webmail | Logické Bomb | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 4. ledna 2008 10:04 |
| Link problém | redvet | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 18. dubna 2007 07:12 |
| Thread Nástroje | |
| |