![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είναι πολύ ωραία τα λέει στον τίτλο, έτσι συνηθίζει να γράψετε μια παράγραφο lol. Ξέρω το δρόμο μου γύρω από έναν υπολογιστή, αλλά ποτέ δεν IVE πραγματικά τον κόπο, πριν με το Outlook, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα ήξερα. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιος σας webmail φιλοξενεί αυτή τη στιγμή; Hotmail;
|
| |||
| |||
| Οχι, παρθένο υποδοχής μου webmail. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συνδεθείτε στο webmail σας δούμε και στη συνέχεια http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Webmail της Virgin είναι ένας τρόπος για να εξετάσουμε την αλληλογραφία σας για το παρθένο της αλληλογραφίας, μπορείτε επίσης να λάβετε αυτό εκτελεί ένα POP3 ή IMAP έναν πελάτη στον υπολογιστή σας. Είναι το ίδιο mail όποιο τρόπο σας σε αυτό. Αυτή η σελίδα έχει βοηθήσει τις οδηγίες εγκατάστασης για το Outlook 2000, αλλά υπάρχουν πολλές γεύσεις του Outlook που υπάρχουν. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Είμαι στη διαδικασία να γράφετε ένα φροντιστήριο για τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος, δεδομένου ότι έρχεται συχνά. Θα έχει ολοκληρωθεί σύντομα ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Εννοείτε το Outlook ή το Outlook Express; Αν είναι το Outlook Express ματιά εδώ για τώρα .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όλα τα βήματα.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG] I tryed POP3 και IMAP4 και αυτό το μήνυμα μου να τηρούνται. Έκανα σίγουρος μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικό πρόσβασης και τα στοιχεία ήταν σωστή, αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι im λείπει; Ghst. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του Best Webmail Δωρεάν Υπηρεσίες | Hybr! Δ | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 30 Μαΐου 2008 13:21 |
| Webmail Σύστημα! | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 13 Ιαν 2008 14:24 |
| Best Free Webmail | Logic Bomb | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 4η Ιαν 2008 10:04 |
| Link πρόβλημα | redvet | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 18 Απρ 2007 07:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |