![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ona kaže da to prilično mnogo u naslovu, pa sam običaj napisati stavka lol. JA znati moj način okrugli računalu, ali imam stvarno nikada prije gnjaviti sa Outlook, ali mislim da je vrijeme znao sam. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tko domaćini vaš webmail trenutno? Hotmail?
|
| |||
| |||
| Ne, moj domaćin webmail djevice. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prijavite se na svoj webmail, a zatim pogledajte http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Webmail Djevica je jedan način da se pogled na svoj mail na djevice i mail servera, možete doći do njega pokretanje POP3 ili IMAP klijent na svoje računalo. To je isti mail koji god način vam se na njega. To help stranice je setup upute za Outlook 2000 ali postoji puno okusa programa Outlook u postojanje. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ja sam u procesu pisanja tutorial o postavljanju ove gore, budući da dolazi do često. Će imati dovršio ga uskoro ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da li misliš Outlook ili Outlook Express? Ako je u programu Outlook Express potražite ovdje za sada .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Pobrinite se da sve korake.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG] JA tryed POP3 i IMAP4 i to je ono što sam zadržao uzimajući poruka. JA je napravio siguran moju e-poštu, lozinka i detalji su ispravna, ali još uvijek isti rezultat. Ima li nešto im nedostaje? Ghst. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neke bitne značajke od najboljih Free Webmail Usluge | Hybr! D | Email, VoIP & IM Razgovor | 5 | 30. svibanj 2008 13:21 |
| Webmail System! | jack100 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 13 siječanj 2008 14:24 |
| Best Free Webmail | Logic bomba | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 4. siječanj 2008 10:04 |
| Link problem | redvet | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 18. travanj 2007 07:12 |
| Thread Tools | |
| |