![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez nagyon sokat mond ez a cím, hogy én szokás írni bekezdés lol. Tudom, hol fordítva a számítógépet, de ive nem igazán zavar, mielőtt az Outlook, de azt hiszem, itt az idő, amit tudtam. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ki ad otthont a webmail pillanatában? Hotmail?
|
| |||
| |||
| Nem, én szűz fogadó webmail. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lépjen be a webmail, majd nézd meg http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Szűz Webmail egyik módja annak, hogy nézd meg a levelek a szűz a mail szerver, akkor is kap, hogy futtasson egy POP3 vagy IMAP-kliens a számítógépén. Ez ugyanaz mail melyik utat kap rá. Ez az oldal segít a telepítési utasítások az Outlook 2000-re, de van egy csomó ízek Outlook létezik. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Én vagyok az írás folyamata, a bemutató a beállításokról az jön ki, mert gyakran. Lesz ez nemsokára kész ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Úgy érted, az Outlook vagy az Outlook Express? Ha ez az Outlook Express Nézd itt most .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Győződjön meg róla, hogy tegyenek meg mindent a szükséges lépéseket.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ img] Én tryed POP3 és IMAP4 és ez az, amit én tartott üzenetet kapok. Én biztosan az email, jelszó és a részleteket is helyes, de még mindig ugyanazt az eredményt. Van valami hiányzik im? Ghst. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Néhány alapvető jellemzője a legjobb ingyenes webmail szolgáltatások | Hybr! D | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 30. május 2008 13:21 |
| Webmail System! | jack100 | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 13. január 2008 14:24 |
| Best Ingyenes Webmail | Logikai bomba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 4. január 2008 10:04 |
| Link probléma | redvet | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 18. április 2007 07:12 |
| Téma eszközök | |
| |