![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tas diezgan daudz saka, to nosaukums, tāpēc es paradis rakstīt punkts lol. Es zinu savu otrādi datoru, bet IVE nekad raizēties līdz ar Outlook, bet es domāju, ka ir laiks es zināju. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas mitina jūsu webmail ir šobrīd? Hotmail?
|
| |||
| |||
| Nē, neapstrādāta uzņēmēja mana webmail. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ieejiet savā webmail un tad apskatīt http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Virgin Webmail ir viens veids, kā apskatīt pasta neapstrādātās pasta serveri, varat arī saņemt to ekspluatācijas POP3 vai IMAP klienta datorā. Tas pats pasta neatkarīgi no tā, jums uz to. Kas palīdz lapa ir uzstādīšanas instrukcijas Outlook 2000, bet tur ir smaržu Outlook partijas esamību. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Es esmu procesā rakstīšanas apmācība par Nosakot šo izveidots kopš tā pārādās bieži. Būs pabeigts drīz ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vai jūs domājāt Outlook vai Outlook Express? Ja tas ir Outlook Express apskatīt šeit tagad .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Pārliecinieties, ka jūs visus soļus.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG] Es tryed POP3 un IMAP4 un tieši to ziņu es tur ēdam. Es pārliecinājos, savu e-pastu, paroli un informācija būtu pareiza, bet joprojām ir tāds pats rezultāts. Vai ir kaut im missing? Ghst. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |