![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Este destul de mult spune că în titlu, asa ca am obiceiul scrie un paragraf lol. Stiu ca in felul meu rotund un computer, dar ive niciodată înainte deranjez cu Outlook, dar cred că este timpul am ştiut. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cine găzduieşte webmail dvs. în acest moment? Hotmail?
|
| |||
| |||
| Nu, virgin gazdă meu webmail. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Conectaţi-vă webmail si apoi uita-te la http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Virgin Webmail este un mod de a vă uita-te la virgine de pe mail-ul serverului de mail, puteţi, de asemenea, ajunge la el rulează un POP3 sau IMAP un client de pe computerul dumneavoastră. Este scris în acelaşi mod mail de care ai ajuns sa-l. Aceasta pagina de ajutor are instrucţiuni de instalare pentru Outlook 2000, dar există o mulţime de arome de Outlook în existenţa. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Sunt în curs de a scris un tutorial pe setarea asta din moment ce apare de multe ori. Va fi terminat-o mai repede ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vrei sa spui cu Outlook sau Outlook Express? Dacă este Outlook Express uite aici pentru acum .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Asiguraţi-vă că aţi făcut toţi paşii.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG] Am tryed POP3 şi IMAP4 şi asta este ceea ce mesaj am pastrat achiziţie. Am făcut sigur mea de email, parola şi detalii au fost corect, dar tot acelaşi rezultat. Există ceva im lipseşte? Ghst. |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() |
|
| Marcaje |