![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je skoro hovorí, že je v názve, tak som zvyknutý písať odseku lol. Viem, že moja cesta okolo počítača IVE nikdy, ale naozaj pred obťažovať s Outlookom, ale myslím, že je na čase, já to věděl. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kto hostí vaša webmailové čase? Hotmail?
|
| |||
| |||
| Nie, môj panenský hosť webmail. Ghst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prihláste sa do svojho webmail a pozrieť sa na http://help2.virginmedia.com/help/ge...remailsoftware
Panenský Webmail je jedným zo spôsobov, ako sa pozrieť na svoju poštu na pannu je poštový server, môžete si k nemu beží POP3 alebo IMAP klienta na vašom počítači. Je to rovnaký spôsob, ako toho mail dostanete k nemu. Ktoré pomáhajú stránka má pokyny pre aplikáciu Outlook 2000, ale je tam veľa pfiíchutű Outlook existencie. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Som v procese písania návod pre toto nastavenie, pretože prichádza často. Bude mať hotové čoskoro ....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To myslíš Outlook alebo Outlook Express? Ak je aplikácia Outlook Express pozrite sem hned .. http://www.virgin.net/helpme/email/ Uistite sa, že máte všetky kroky.
|
| |||
| |||
| [IMG] file: / / / C: / Docu% 7E1/jim/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ img] I tryed POP3 a IMAP4 a to je správa, čo som si získali. Určite som urobil môj e-mail, heslo a údaje boli správne, ale stále rovnaký výsledok. Je tam niečo chýba im? Ghst. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 30. mája 2008 13:21 |
| Webmail systému! | jack100 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 13. januára 2008 14:24 |
| Najlepšie Voľný Webmail | Logické Bomb | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 4. januára 2008 10:04 |
| Link problém | redvet | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 18. apríla 2007 07:12 |
| Thread Tools | |
| |