![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Она каже да то прилично много у наслову, па сам обичај написати става лол. ЈА кноткле мој начин округли рачунару, али имам стварно никада пре гњавити са Оутлоок, али мислим да је време знао сам. Гхст |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ко домаћини ваш уебмаил тренутно? Хотмаил?
|
| |||
| |||
| Не, мој домаћин уебмаил девице. Гхст |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пријавите се на свој уебмаил, а затим погледајте хттп://хелп2.виргинмедиа.цом/хелп/ге...ремаилсофтуаре
Уебмаил Девица је један начин да се поглед на свој маил на девице и маил сервера, можете доћи до њега покретање ПОП3 или ИМАП клијент на свој рачунар. То је исти маил који год начин вам се на њега. То хелп странице је сетуп упутства за Оутлоок 2000 али постоји пуно укуса програма Оутлоок у постојање. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Ја сам у процесу писања туториал о постављању ове горе, будући да долази до често. Ће имати довршио га ускоро ....
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Да ли мислиш Оутлоок или Оутлоок Експресс? Ако је у програму Оутлоок Експресс потражите овде за сада .. хттп://ууу.виргин.нет/хелпме/емаил/ Постарајте се да све кораке.
|
| |||
| |||
| [ИМГ] филе: / / / Ц: / ДОЦУМЕ% 7Е1/јим/ЛОЦАЛС% 7Е1/Темп/моз-сцреенсхот.јпг [/ ИМГ] ЈА трыед ПОП3 и ИМАП4 и то је оно што сам задржао узимајући порука. ЈА направљен сигуран моју е-пошту, лозинка и детаљи су исправна, али још увек исти резултат. Има ли нешто им недостаје? Гхст. |
|
| |||
| |||
| Куоте: