по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Как мога да посочите подразбиране папката, за да запазите новите персонализирани форми в MS Outlook?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 май 2009 г., 11:35
Новите държави Група

Default Как мога да посочите подразбиране папката, за да запазите новите персонализирани форми в MS Outlook?

Аз бях наскоро открит обичаят форма функция в MS Outlook, и се опитва да създаде собствен мониторинг форма да се използва с моя екип и монитора работилници, които пускаме (напр. брой на участниците и т.н.).

Аз създадох форма на базата на "Контакти" шаблон, и аз възнамерявам да го използвам, при която:

- Аз попълване на първични данни за формата
- Аз го изпратите по електронната поща на моя колега, който се завтече сесията и те попълва всички подробна инфо
- Те го изпраща обратно към мен

Аз бях направил форма и са публикувани на всички, че компютрите им, така че те могат да го отворите, попълнете го и имейл го върна при мен.

Моят въпрос е дали има начин да се принуди на формуляр, за да запазите в определена папка? В момент, когато се създават и го изпраща до колегите ми (и когато те пълни и го изпраща обратно към мен) го спасява копие в КОНТАКТИ папка (както тя се базира на контактите форма). Как мога да го сила, така че да пести в различна папка (или под папка, която да създам в контактите точка, или за предпочитане, в папка в рамките на кутията)?

Аз опитах да търсите за тази информация и да разберем, че имам нужда да код формата по някакъв начин, но аз съм нов за тази функция в Outlook и не съвсем сигурни как кодиране на всички произведения, така че моля не се колебайте да се отговори по най-основните гледна точка (няма да се обиди!)

Благодарности
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc