![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз бях наскоро открит обичаят форма функция в MS Outlook, и се опитва да създаде собствен мониторинг форма да се използва с моя екип и монитора работилници, които пускаме (напр. брой на участниците и т.н.).
Аз създадох форма на базата на "Контакти" шаблон, и аз възнамерявам да го използвам, при която: - Аз попълване на първични данни за формата - Аз го изпратите по електронната поща на моя колега, който се завтече сесията и те попълва всички подробна инфо - Те го изпраща обратно към мен Аз бях направил форма и са публикувани на всички, че компютрите им, така че те могат да го отворите, попълнете го и имейл го върна при мен. Моят въпрос е дали има начин да се принуди на формуляр, за да запазите в определена папка? В момент, когато се създават и го изпраща до колегите ми (и когато те пълни и го изпраща обратно към мен) го спасява копие в КОНТАКТИ папка (както тя се базира на контактите форма). Как мога да го сила, така че да пести в различна папка (или под папка, която да създам в контактите точка, или за предпочитане, в папка в рамките на кутията)? Аз опитах да търсите за тази информация и да разберем, че имам нужда да код формата по някакъв начин, но аз съм нов за тази функция в Outlook и не съвсем сигурни как кодиране на всички произведения, така че моля не се колебайте да се отговори по най-основните гледна точка (няма да се обиди!) Благодарности |