![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem se dozvěděla o vlastní formu funkce v MS Outlook, a já se snaží vytvořit vlastní sledování formulář pro použití s mým týmem a sledovat workshopů, které jsme spustit (např. počet účastníků apod.). Mám vytvořen formulář založený na 'kontakty' šablony, a mám v úmyslu ji používat přičemž: - I vyplnit primární data na formuláři - Pošlu to e-mailem na mé kolegy, kteří běželi sezení a veškeré podrobné info - Oni jej poslat zpět na mě Jsem se o formu a zveřejnili je na všech svých počítačích, aby si mohli otevřít, vyplňte ho a pošlete jej e-mailem zpět ke mně. Moje otázka je, zda existuje způsob, jak donutit podobě zachránit v určité složky? V okamžiku, kdy jsem ji vytvořit a předat ji do mých kolegů (a když ji dokončit a poslat ho zpět ke mně) se uloží kopii do složky Kontakty (protože je založen na kontaktu formuláře). Jak mohu platnost tak, aby jej uloží do jiné složky (ať už podotázkou vytvořte složku, kterou jsem v sekci kontakty, nebo pokud je ve složce doručené pošty)? Jsem se snažil hledat tyto informace a pochopit, že potřebuji, aby kód formuláře nějakým způsobem, ale jsem na tuto novou funkci v aplikaci Outlook a ne zcela jisti, jak vše funguje kódování, takže neváhejte odpověď na nejzákladnější podmínkami (I nebudou horší!) Díky |