μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Πώς μπορώ να καθορίσετε ένα προεπιλεγμένο φάκελο για να αποθηκεύσετε νέες μορφές προσαρμοσμένες στο MS Outlook;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22ης Μαΐου 2009, 11:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω πρόσφατα ανακάλυψε την προσαρμοσμένη φόρμα σε λειτουργία MS Outlook και προσπαθώ να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη μορφή για την παρακολούθηση της χρήσης με την ομάδα μου και να παρακολουθούν τα εργαστήρια που λειτουργούν (π.χ. αριθμός συμμετεχόντων, κλπ.).

Έχω δημιουργήσει μια μορφή με βάση τις «επαφές» πρότυπο, και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσει σύμφωνα με την οποία:

- Θα συμπληρώσετε τα βασικά δεδομένα σχετικά με τη μορφή
- Θα το στείλετε μέσω e-mail στο συνάδελφό μου που διηύθυνε τη σύνοδο και θα ολοκληρώσει όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες
- Θα το στείλετε πίσω σε μένα

Έχω κάνει και τη μορφή που έχουν δημοσιευθεί σε όλες τους υπολογιστές τους ώστε να μπορούν να το ανοίξετε, συμπληρώστε και το email πίσω σε μένα.

Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει τρόπος να ισχύει το έντυπο για να αποθηκεύσετε σε ένα συγκεκριμένο φάκελο; Αυτή τη στιγμή, όταν θα δημιουργηθούν και θα τη διαβιβάσει στους συναδέλφους μου (και όταν ολοκληρώσουμε και να το στείλει πίσω σε μένα) που αποθηκεύει ένα αντίγραφο στο φάκελο "Επαφές" (δεδομένου ότι βασίζεται σε μια μορφή επαφές). Πώς μπορώ να ισχύει αυτό, έτσι ώστε να αποθηκεύει σε ένα διαφορετικό φάκελο (είτε ένα επιμέρους φάκελο που θα δημιουργηθεί στο τμήμα επαφές, ή κατά προτίμηση, ένα φάκελο εντός των εισερχομένων);

Εγώ προσπάθησα να αναζητήσετε πληροφορίες για αυτό και καταλαβαίνω ότι πρέπει να κώδικας τη μορφή με κάποιο τρόπο, αλλά είμαι νέος σε αυτή τη λειτουργία με το Outlook και δεν είναι απολύτως βέβαιος πως όλα τα έργα κωδικοποίησης, τόσο παρακαλώ να απαντήσει με τον πιο βασικό άποψη (δεν θα προσβληθεί!!)

Ευχαριστώ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.