manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Kako mogu odrediti zadanu mapu za spremanje nove korisničke obrasce u MS Outlook?

Reply

Thread Tools
Old 22 svi 2009, 11:35
Novi član grupe

Ja sam nedavno otkrio prilagođeni obliku funkcija u MS Outlook, a ja težak to stvoriti prilagođeni obrazac za monitoring uporabu s mog tima i nadgledati radionica koje smo pokrenuti (npr. broj sudionika itd.).

Ja sam stvorio obrazac temeljen na "kontakti" predložak, a ja namjeravam ga koristiti pri čemu:

- Ja u osnovnoj ispunite podatke na obrascu
- Nisam ga poslati putem email-a na moj kolega koji je vodio sjednicu i oni potpuni sve detaljne informacije
- Oni su poslati ga natrag u mene

Sam napravio u obliku i objavili ih na svim svojim računalima kako bi mogli otvoriti, ispunite ga i pošaljite na e-natrag do mene.

Moje pitanje je da li postoji način da se silom obrazac za spremanje u određenu mapu? U ovom trenutku, kad sam ga izraditi i proslijediti ga moj kolega (i kad ih ispunite ga i pošaljite ga natrag u mene) to sprema kopiju u KONTAKTI mapu (kao što je na temelju kontakata obliku). Kako mogu snagu tako da se sprema u drugu mapu (ili pod savijač taj JA stvoriti kontakte u odjeljku, ili po mogućnosti, u mapi Ulazni spremnik)?

Ja sam pokušao to traženje za ovaj info i shvatiti da mi je potrebno da se broj obrasca na neki način, ali ja sam novi na ovu funkciju u Outlooku i ne sasvim sigurni kako kodiranje sve funkcionira, pa vas molimo da slobodno odgovoriti u većini osnovnih pojmove (neću sablazni!)

Hvala
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.