![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno otkrio prilagođeni obliku funkcija u MS Outlook, a ja težak to stvoriti prilagođeni obrazac za monitoring uporabu s mog tima i nadgledati radionica koje smo pokrenuti (npr. broj sudionika itd.). Ja sam stvorio obrazac temeljen na "kontakti" predložak, a ja namjeravam ga koristiti pri čemu: - Ja u osnovnoj ispunite podatke na obrascu - Nisam ga poslati putem email-a na moj kolega koji je vodio sjednicu i oni potpuni sve detaljne informacije - Oni su poslati ga natrag u mene Sam napravio u obliku i objavili ih na svim svojim računalima kako bi mogli otvoriti, ispunite ga i pošaljite na e-natrag do mene. Moje pitanje je da li postoji način da se silom obrazac za spremanje u određenu mapu? U ovom trenutku, kad sam ga izraditi i proslijediti ga moj kolega (i kad ih ispunite ga i pošaljite ga natrag u mene) to sprema kopiju u KONTAKTI mapu (kao što je na temelju kontakata obliku). Kako mogu snagu tako da se sprema u drugu mapu (ili pod savijač taj JA stvoriti kontakte u odjeljku, ili po mogućnosti, u mapi Ulazni spremnik)? Ja sam pokušao to traženje za ovaj info i shvatiti da mi je potrebno da se broj obrasca na neki način, ali ja sam novi na ovu funkciju u Outlooku i ne sasvim sigurni kako kodiranje sve funkcionira, pa vas molimo da slobodno odgovoriti u većini osnovnih pojmove (neću sablazni!) Hvala |