פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

כיצד אוכל להגדיר תיקיית ברירת המחדל לשמירת צורות חדשות מותאמות אישית ב-MS-Outlook?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 במאי 2009, 11:35
קבוצת חברות חדשות

אני לאחרונה גיליתי את פונקציית טופס מותאם אישית ב-MS-Outlook, ו AM מנסה ליצור Custom ניטור להשתמש בטופס עם הקבוצה שלי וניטור סדנאות שאנו מפעילים (למשל מספר מהמשתתפים וכו ').

אני יצרתי טופס המבוסס על 'אנשי קשר' תבנית, ואני מתכוון להשתמש בה, לפיה:

- אני מלא את הנתונים העיקריים על טופס
- אני שולח אותו דרך הדוא"ל שלי עמית מי רץ בהפעלה והם להשלים כל מידע מפורט
- הם שולחים לי אותו בחזרה

ביצעתי את טופס זה יש שפורסם על כל המחשבים שלהם כדי שהם יוכלו לפתוח אותה, להשלים אותה, ודוא"ל לי אותה בחזרה.

השאלה שלי היא האם ישנה דרך לאלץ את הטופס כדי לשמור על תיקייה מסוימת? ברגע זה, כאשר אני יוצר אותה והעבר אותה עמיתי (וכאשר הם להשלים אותה ולשלוח אותה בחזרה אליי) זה שומר עותק של התיקיה 'אנשי קשר' (כפי שהיא מבוססת על קשרים בטופס). כיצד אני יכול להכריח אותו כך שהוא שומר בדרך אחרת תיקייה (או בתיקיית משנה כי אני יוצר את הקשר חלק, או עדיף, תיקייה בתוך תיבת הדואר הנכנס)?

ניסיתי לחפש מידע על זה ואני מבין שאני צריך את הקוד בטופס באופן כלשהו, אבל אני זו פונקציה חדשה ב-Outlook ולא די בטוח כיצד קידוד כל עובד, אז אתה מוזמן לענות על הבסיסיים ביותר התנאים (אני לא אהיה offended!!)

תודה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.