![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai atrasta nestandartiniu formą funkcijos MS Outlook, ir aš bando sukurti pasirinktinį kontrolės formos naudojimas kartu su savo komanda ir stebėti seminarų, kad mes paleisti (pvz., dalyvių skaičių ir pan.) Aš sukūriau formą, pagrįstą "Kontaktai" šabloną, ir aš ketinu jį naudoti kai: - Aš užpildyti pirminių duomenų forma - Aš išsiųsti ją elektroniniu paštu, į mano kolega, kuris vyko sesija, ir jie visiškai visą išsamią info - Jie siunčia jį atgal į mane I've made formą ir paskelbė ją visiems savo kompiuteriuose, kad jie galėtų atidaryti, užpildykite ir išsiųskite ją atgal į mane. Mano klausimas būtų: ar yra būdas priversti forma, išskyrus konkrečius aplanko? Tuo metu, kai aš jį sukurti ir perduoti savo kolegoms (ir kada užpildyti ir siųsti jį atgal į mane) ji įrašo į aplanką Kontaktai kopiją (nes ji yra pagrįsta kontaktų forma). Kaip aš galiu priversti ją taip, kad ji sutaupo į kitą aplanką (arba sub aplanką, sukurti pagal skirsnį "Kontaktai", arba, pageidautina, per Gautieji katalogo)? Mėginau ieškoti šios informacijos ir suprantu, kad man reikia kodu kokiu nors būdu formą, bet aš naujokas šią funkciją programoje Outlook ir ne visai tikras, kaip kodavimo visus darbus, todėl prašome atsakyti į svarbiausio terminus (ne aš susigundyti!) Ačiū |