![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Esmu nesen atklājuši pasūtījuma veidlapu funkciju MS Outlook, un cenšos izveidot pielāgotas pārraudzības formā, lai izmantotu kopā ar savu komandu un uzrauga semināriem, kas mums darbojas (piemēram, dalībnieku skaitu utt.) I have created, kuru pamatā kontaktus 'template, un es plānoju to izmantot, ar kuru: - Es aizpildīt primāro datu veidlapa - Es to nosūtīt pa e-pastu uz manu kolēģi, kurš vadīja sēdi un tās pabeigt visus sīki info - Tās nosūta to atpakaļ pie manis Esmu forma un publicēja to par visiem saviem datoriem, tāpēc tās var atvērt, aizpildiet to un e-pasta atpakaļ pie manis. Mans jautājums ir, vai ir veids, kā piespiest formā izņemot īpašu mapi? Tajā brīdī, kad es to izveidotu, un nosūta to uz saviem kolēģiem (un, ja viņi pabeidz to un nosūtīt to atpakaļ pie manis) tā saglabā kopiju KONTAKTI mapē (kā tas ir balstīts uz kontaktu veidlapu). Kā es varu spēkā tā lai tas saglabā citā mapē (vai nu sub folder, ka es radīt kontaktu sadaļā, vai, vēlams, mapē Iesūtne)? Es esmu mēģinājis meklēt šo info un saprotu, ka man ir koda formā, kādā veidā, bet es esmu jauns, lai šo funkciju Outlook un nav īsti pārliecināts, kā kodēšana visi darbi, tādēļ, lūdzu, nekautrējieties atbildēt visvienkāršākā terms (es netiks apvainots!!) Pateicība |