rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Jak określić domyślny folder, aby zapisać nowe niestandardowe formy w MS Outlook?

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 maja 2009, 11:35
Nowe państwa grupy

Default Jak określić domyślny folder, aby zapisać nowe niestandardowe formy w MS Outlook?

I've niedawno odkryte niestandardowe formy funkcji w MS Outlook i Próbuję utworzyć własny formularz do monitorowania wykorzystania z mojego zespołu i monitorowania, które prowadzimy warsztaty (np. liczba uczestników itp.).

Ja stworzyłem postaci opiera się na "kontakty" szablon, i mam zamiar go używać przy czym:

- I wypełnić pierwotne dane na formularzu
- Wysłać go pocztą elektroniczną do mojego kolegi, który prowadził sesję i zrealizować wszystkie szczegółowe informacje
- Oni odesłać do mnie

Wprowadziłem formę i opublikowały je na wszystkich swoich komputerach, tak żeby można było je otworzyć, wypełnić i przesłać go pocztą elektroniczną do mnie.

Moje pytanie brzmi, czy istnieje sposób na życie w formie, aby zapisać w specjalnym folderze? W momencie, kiedy go utworzyć, a następnie przekazać je moi koledzy (i kiedy one kompletne i wyślij go do mnie) to zapisuje kopię w folderze Kontakty (jak to jest w oparciu o kontakty formularza). Jak mogę życie to tak, że zapisuje w innym folderze (albo pod utworzyć folder, który w kontaktach sekcji lub najlepiej folderu w skrzynce odbiorczej)?

I starałem się szukać tych informacji i zrozumienia, że muszę kod postaci w jakiś sposób, ale ja jestem do tej nowej funkcji w programie Outlook i nie do końca wiesz, jak kodowanie wszystkich utworów, więc prosimy o odpowiedź w najbardziej podstawowych warunki (nie będę obrażony!)

Dzięki
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.