![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've niedawno odkryte niestandardowe formy funkcji w MS Outlook i Próbuję utworzyć własny formularz do monitorowania wykorzystania z mojego zespołu i monitorowania, które prowadzimy warsztaty (np. liczba uczestników itp.). Ja stworzyłem postaci opiera się na "kontakty" szablon, i mam zamiar go używać przy czym: - I wypełnić pierwotne dane na formularzu - Wysłać go pocztą elektroniczną do mojego kolegi, który prowadził sesję i zrealizować wszystkie szczegółowe informacje - Oni odesłać do mnie Wprowadziłem formę i opublikowały je na wszystkich swoich komputerach, tak żeby można było je otworzyć, wypełnić i przesłać go pocztą elektroniczną do mnie. Moje pytanie brzmi, czy istnieje sposób na życie w formie, aby zapisać w specjalnym folderze? W momencie, kiedy go utworzyć, a następnie przekazać je moi koledzy (i kiedy one kompletne i wyślij go do mnie) to zapisuje kopię w folderze Kontakty (jak to jest w oparciu o kontakty formularza). Jak mogę życie to tak, że zapisuje w innym folderze (albo pod utworzyć folder, który w kontaktach sekcji lub najlepiej folderu w skrzynce odbiorczej)? I starałem się szukać tych informacji i zrozumienia, że muszę kod postaci w jakiś sposób, ale ja jestem do tej nowej funkcji w programie Outlook i nie do końca wiesz, jak kodowanie wszystkich utworów, więc prosimy o odpowiedź w najbardziej podstawowych warunki (nie będę obrażony!) Dzięki |