![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am descoperit recent personalizat de formă în funcţie MS Outlook, şi am încercat să creeze un formular personalizat de monitorizare pentru a fi utilizate cu echipa mea şi să monitorizeze ateliere de lucru pe care le executa (de exemplu, numărul de participanţi, etc.)
Mi-am creat un formular, pe baza de "contact" şablon, şi intenţionez să-l folosească în care: - Am sa completati primare de date cu privire la forma - Am trimite-l prin e-mail la colegul meu, care a fugit de sesiune si le completează toate detaliate info - Se trimite inapoi la mine I-am făcut de formă şi au publicat-o pe toate computerele lor pentru ca aceştia să poată să-l deschideţi, completa, şi e-mail-l înapoi la mine. Întrebarea mea este dacă există o cale de a forma în vigoare pentru a salva într-un anumit dosar? În momentul de faţă, când am creat-o şi îl transmite, la colegii mei (şi atunci când acestea completa si trimite-l înapoi la mine) se salveaza o copie în folderul Contacte (în care se bazează pe un formular de contact). Cum pot să-l vigoare, astfel încât să le salvează într-un alt dosar (fie un sub folder care pot crea în secţiunea de contacte, sau de preferinţă, un dosar în cutia poştală)? Am încercat să caute aceste informaţii şi să înţeleagă că am nevoie de cod pentru a forma în vreun fel, dar eu sunt nou la această funcţie în Outlook şi nu destul de sigur cum codificare toate lucrările, aşa încât vă rugăm să nu ezitaţi să răspundă în cel mai de bază termeni (I nu va fi jignit!!) Mulţumesc |