menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Ako môžem určiť predvolený priečinok na uloženie nových používateľských formulárov v MS Outlook?

Reply

Thread Tools
Old 22. mája 2009, 11:35
Nový člen skupiny

Default Ako môžem určiť predvolený priečinok na uloženie nových používateľských formulárov v MS Outlook?

Nedávno som sa dozvedela o vlastnú formu funkcie v MS Outlook, a já se snaží vytvoriť vlastné monitorovanie formulár pre použitie s mojím tímom a sledovať workshopov, ktoré sme spustiť (napr. počet účastníkov, atď).

Mám vytvorený formulár založený na 'kontakty' šablóny, a mám v úmysle ju používať pričom:

- I vyplniť primárne dáta na formulári
- Pošlu to e-mailom na mojich kolegov, ktorí běžela sedenia a všetky podrobné info
- Oni ho poslať späť na mě

Som sa o formu a zverejnili ich na všetkých svojich počítačoch, aby si mohli otvoriť, vyplňte ho a pošlite ho e-mailom späť ku mne.

Moja otázka je, či existuje spôsob, ako donútiť podobe zachrániť v určitej zložky? V okamihu, keď som ju vytvoriť a zaslať ju do mojich kolegov (a keď ju dokončiť a poslať ho späť ku mne) sa uloží kópiu do priečinka Kontakty (pretože je založený na kontaktu formulára). Ako môžem platnosti tak, aby ho uloží do iného priečinka (či už čiastkovou vytvorte zložku, ktorú som v sekcii kontakty, alebo ak je v priečinku doručenej pošty)?

Som sa snažil hľadať tieto informácie a pochopiť, že potrebujem, aby kód formulára nejakým spôsobom, ale som na túto novú funkciu v programe Outlook a nie celkom istí, ako všetko funguje kódovanie, takže neváhajte odpoveď na najzákladnejšie podmienkami (I nebudú horšie!)

Vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista špeciálne zložku Úvodná Pobočky kevvyb Operačné systémy Windows 5 4. júla 2009 12:23
Značka Outlook 2007 nie je predvolená GMail TheFang Email, VoIP & IM Diskusia 4 5. októbra 2008 14:51
Zmenou Úvodná stiahnutie / Inštalácia zložky Marcus123 Operačné systémy Windows 1 21 januára 2008 10:58
Outlook Express predvolené Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Diskusia 6 18. január 2008 10:24
FireFox nie je zlyhanie pri používaní messengeru alebo Outlook Hybr! D Webových prehliadačov & FTP Klienti 4 9. augusta 2007 08:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.