Ako môžem určiť predvolený priečinok na uloženie nových používateľských formulárov v MS Outlook? Nedávno som sa dozvedela o vlastnú formu funkcie v MS Outlook, a já se snaží vytvoriť vlastné monitorovanie formulár pre použitie s mojím tímom a sledovať workshopov, ktoré sme spustiť (napr. počet účastníkov, atď).
Mám vytvorený formulár založený na 'kontakty' šablóny, a mám v úmysle ju používať pričom:
- I vyplniť primárne dáta na formulári
- Pošlu to e-mailom na mojich kolegov, ktorí běžela sedenia a všetky podrobné info
- Oni ho poslať späť na mě
Som sa o formu a zverejnili ich na všetkých svojich počítačoch, aby si mohli otvoriť, vyplňte ho a pošlite ho e-mailom späť ku mne.
Moja otázka je, či existuje spôsob, ako donútiť podobe zachrániť v určitej zložky? V okamihu, keď som ju vytvoriť a zaslať ju do mojich kolegov (a keď ju dokončiť a poslať ho späť ku mne) sa uloží kópiu do priečinka Kontakty (pretože je založený na kontaktu formulára). Ako môžem platnosti tak, aby ho uloží do iného priečinka (či už čiastkovou vytvorte zložku, ktorú som v sekcii kontakty, alebo ak je v priečinku doručenej pošty)?
Som sa snažil hľadať tieto informácie a pochopiť, že potrebujem, aby kód formulára nejakým spôsobom, ale som na túto novú funkciu v programe Outlook a nie celkom istí, ako všetko funguje kódovanie, takže neváhajte odpoveď na najzákladnejšie podmienkami (I nebudú horšie!)
Vďaka |