мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Како могу одредити подразумевану фасциклу за чување нове корисничке обрасце у МС Оутлоок?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 сви 2009, 11:35
Нови члан групе

Default Како могу одредити подразумевану фасциклу за чување нове корисничке обрасце у МС Оутлоок?

Ја сам недавно открио прилагођени облику функција у МС Оутлоок, а ја тежак за створити прилагођени образац за мониторинг употребу са мог тима и надгледати радионица које смо покренути (нпр. број учесника итд).

Ја сам створио образац базиран на "контакти" шаблон, а ја намјеравам га користите при чему:

- Ја у основној попуните податке на обрасцу
- Нисам га послати путем емаил-а на мој колега који је водио сједницу и они потпуни све детаљне информације
- Они су послати га натраг у мене

Сам направио у облику и објавили их на свим својим рачунарима како би могли отворити, попуните га и пошаљите на е-назад до мене.

Моје питање је да ли постоји начин да се силом образац за чување у одређену фасциклу? У овом тренутку, кад сам га направити и прослиједити га мој колега (и кад их попуните га и пошаљите га натраг у мене) то спрема копију у КОНТАКТИ фолдер (као што је на основу контаката облику). Како да снагу тако да се спрема у другу фасциклу (или под фасцикл тај ЈА створити контакте у одељку, или по могућности, у фасцикли Улазни резервоар)?

Ја сам покушао за истрага за овај инфо и схватити да ми је потребно да се број обрасца на неки начин, али ја сам нови на ову функцију у Оутлоок и не сасвим сигурни како кодирање све функционише, па вас молимо да слободно одговорити у већини основних појмове (нећу саблазни!)

Хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Виста Посебне Дефаулт Фолдер Локације кеввыб Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 4. јула 2009 12:23
Направи подразумевани Оутлоок 2007 не ГМаил ТхеФанг Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 5 октобар 2008 14:51
Промена Дефаулт Доунлоад / Инсталл фолдер Марцус123 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 21 јануар 2008 10:58
Оутлоок Експресс дефаулт Маил налог дфр200764 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 6 18 јануар 2008 10:24
ФиреФокс не када користите подразумевани гласника или Оутлоок Хыбр! Д Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 4 9 аугуст 2007 08:47
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц