Како могу одредити подразумевану фасциклу за чување нове корисничке обрасце у МС Оутлоок? Ја сам недавно открио прилагођени облику функција у МС Оутлоок, а ја тежак за створити прилагођени образац за мониторинг употребу са мог тима и надгледати радионица које смо покренути (нпр. број учесника итд).
Ја сам створио образац базиран на "контакти" шаблон, а ја намјеравам га користите при чему:
- Ја у основној попуните податке на обрасцу
- Нисам га послати путем емаил-а на мој колега који је водио сједницу и они потпуни све детаљне информације
- Они су послати га натраг у мене
Сам направио у облику и објавили их на свим својим рачунарима како би могли отворити, попуните га и пошаљите на е-назад до мене.
Моје питање је да ли постоји начин да се силом образац за чување у одређену фасциклу? У овом тренутку, кад сам га направити и прослиједити га мој колега (и кад их попуните га и пошаљите га натраг у мене) то спрема копију у КОНТАКТИ фолдер (као што је на основу контаката облику). Како да снагу тако да се спрема у другу фасциклу (или под фасцикл тај ЈА створити контакте у одељку, или по могућности, у фасцикли Улазни резервоар)?
Ја сам покушао за истрага за овај инфо и схватити да ми је потребно да се број обрасца на неки начин, али ја сам нови на ову функцију у Оутлоок и не сасвим сигурни како кодирање све функционише, па вас молимо да слободно одговорити у већини основних појмове (нећу саблазни!)
Хвала |