az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Nasıl MS Outlook için yeni özel form tutmak için bir varsayılan klasör belirtebilirim?

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 11:35 22.
Yeni Üye Grubu

Yakın zamanda, MS Outlook özel formu fonksiyonunu keşfetti sonra benim özel bir ekip ile kullanmak için ve katılanlara (örneğin numarası vb) yayınladığınız çalışmaları takip formu izleme oluşturmak için çalışıyorum.

Ben bir form 'Kişiler' şablonu temel oluşturduk ve onu vasıtasıyla kullanmak istiyorsanız:

- Ben formu üzerindeki birincil veri doldurunuz
- Kim oturum koştum benim iş arkadaşınıza e-posta ile göndermek ve tüm detaylı bilgi tamamlandı
- Bana geri göndermek

Ben ve formu yaptığınız tüm bilgisayarlarda Yayınlandıktan var ki, bu açabilirsiniz tamamlamak ve bana geri e-posta.

Benim soru orada belirli bir klasöre kaydetmek için formu güç bir şekilde mi? Şu anda, ben ve benim çalışma (ve ne zaman tamamlandığını öne ve bana geri gönderin) bu İLETİŞİM klasöründe bir kopyasını kaydeder (gibi bir rehber formunda) temel oluşturmak. Nasıl ki farklı bir klasöre I Rehber bölümünde veya tercihen, gelen kutusuna bir klasöründe oluşturduğunuz (ya alt klasörü) kaydeder bunu zorlayabilir?

Bu bilgi aramak için çalıştık ve bazı şekilde formu kodu gerekir, ancak bu işlev için Outlook yeni yaşıyorum ve oldukça tüm eserlerini kodlama emin değilim, bu yüzden lütfen en temel olarak cevap vermekten çekinmeyin koşulları (Ben küs olmaz!)

Teşekkürler
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından