менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Як вибрати папку за замовчуванням для збереження нової форми для в MS Outlook?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 травня 2009, 11:35
Нові члени групи

Default Як вибрати папку за замовчуванням для збереження нової форми для в MS Outlook?

Я нещодавно виявила функція для користувача форми в MS Outlook, і я намагаюся створити для користувача форми контролю для використання з моєю командою і контролювати семінари, які ми запускаємо (наприклад, кількість відвідувачів і т.д.).

Я створив форму на основі "Контакти" шаблоном, і я маю намір його використовувати, згідно з яким:

- Я заповнити первинні дані про форму
- Я відправте його по електронній пошті на мій колега, який керував сеанс і завершити всю детальну інформацію
- Вони відправляють його назад до мене

Я зробив вигляд, і опублікував його на всіх своїх комп'ютерах, щоб вони могли відкрити його, заповнити його і відправити його назад до мене.

Моє питання полягає в тому, чи є спосіб змусити форму, щоб зберегти в певній теці? На той момент, коли я створюю його і направити його на моїх колег (і, коли вони завершують його і відправити його назад до мене) вона зберігає копію в папці "Контакти" (як воно грунтується на форму контактів). Як я можу змусити його так, щоб вона зберігає в іншу папку (або підпапку, що я створюю в розділі Контакти, або, переважно, в папці "Вхідні")?

Я спробував шукайте цю інформацію і зрозуміти, що мені потрібно кодом тому вигляді, в деякому роді, але я новачок в цій функції в Outlook і не цілком впевнений, як кодування всіх видів робіт, так що не соромтеся відповісти на найелементарніші умови (я не ображайтеся!)

Спасибо
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Спеціальна Vista папка за замовчуванням, положення kevvyb Операційні системи Windows 5 4 липня 2009 12:23
Зробити Outlook 2007 за умовчанням не GMail TheFang Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 5 жовтня 2008 14:51
Зміни за замовчуванням Завантажте та встановіть папки Marcus123 Операційні системи Windows 1 21 січня 2008 10:58
Outlook Express за умовчанням Mail рахунку dfr200764 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 18 січня 2008 10:24
FireFox не за замовчуванням при використанні Messenger або Outlook Hybr! D Веб-браузери & FTP-клієнти 4 9 серпня 2007 08:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.