Як вибрати папку за замовчуванням для збереження нової форми для в MS Outlook? Я нещодавно виявила функція для користувача форми в MS Outlook, і я намагаюся створити для користувача форми контролю для використання з моєю командою і контролювати семінари, які ми запускаємо (наприклад, кількість відвідувачів і т.д.).
Я створив форму на основі "Контакти" шаблоном, і я маю намір його використовувати, згідно з яким:
- Я заповнити первинні дані про форму
- Я відправте його по електронній пошті на мій колега, який керував сеанс і завершити всю детальну інформацію
- Вони відправляють його назад до мене
Я зробив вигляд, і опублікував його на всіх своїх комп'ютерах, щоб вони могли відкрити його, заповнити його і відправити його назад до мене.
Моє питання полягає в тому, чи є спосіб змусити форму, щоб зберегти в певній теці? На той момент, коли я створюю його і направити його на моїх колег (і, коли вони завершують його і відправити його назад до мене) вона зберігає копію в папці "Контакти" (як воно грунтується на форму контактів). Як я можу змусити його так, щоб вона зберігає в іншу папку (або підпапку, що я створюю в розділі Контакти, або, переважно, в папці "Вхідні")?
Я спробував шукайте цю інформацію і зрозуміти, що мені потрібно кодом тому вигляді, в деякому роді, але я новачок в цій функції в Outlook і не цілком впевнений, як кодування всіх видів робіт, так що не соромтеся відповісти на найелементарніші умови (я не ображайтеся!)
Спасибо |