![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко ще намерите ли във вашата пощенска кутия всяка вечер / сутрин? Аз съм все още се намерят около 5 всеки ден, дори и със спама Assassin движение на моя мейл сървър. Моят Hotmail адрес носи по-малко повече, може би 10 - 15 на ден, но аз не знам какво филтриране те имам. Опитвам се да не качвате моя имейл адрес в мрежата прекалено често да се намали това.
|
| |||
| |||
| I DONT получите на всички? аз добивам около 1 на месец от McAfee, но от друга, че получават само мейл, че трябва да бъдат намалени, CJ / YouTube т.н. Не ", добави 55 инча към пениса, докато се превърне в интернет millionair над нощта" малко нещо |
|
| |||
| |||
| Вие сте щастливец! Колко време ти трябваше за сметка? Аз не се получи някоя от Виагра неща, но да получа 46,6 APR кредит неща
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Всички медицински неща и нигерийските плен. Аз го изпълним чрез Gmail да филтрира тези, изложени. Интересно точка: Аз един часа регистрира домейн с някой, с два 1 е в неговото заглавие и в рамките на минути ли спам поща до свързаната с него уеб адрес. Кара те да мислиш!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и аз не получавам никакви (благодарение на нашите спам филтър), но на ден, около 400 е-поща, са уловени от него, и още повече са нека чрез които все още са спам. И това е в нормалните дни, преди няколко дни имаме спам нападнат, и баща ми се събуди да намери той имаше над 1000 спам имейли тази сутрин и е-мейл сървър е замразен и е трябвало да бъде рестартиран. Това е wuite добър филтър, но понякога това отнема изложени неща, които не трябва да бъдат хванати, и оставя нещата, които трябва да (като всички от тях предполагам).
| |||
| |||
| За 2 години сега? DONT знам защо DONT получите ли не филтри, или нищо. В момента има около От YouTube Пркс CJ сам, Четох 5 и да се прати 10 в процеса LOL, така и просто да ги остави сега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кога е Спам Не е спам, но Обади Спам | hopthwoks | Изключено Тема Дискусия | 4 | 3 Март 2009 17:16 |
| Спам в Outlook | Диксън от Dockgreen | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 6 ноември 2007 02:05 |
| Спам, спам спам и спам. | mcbee | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 29 май 2007 г. 05:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |