по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Колко Спам?

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти май 2008 г., 10:20
Модератор Група

Default Колко Спам?

Колко ще намерите ли във вашата пощенска кутия всяка вечер / сутрин?

Аз съм все още се намерят около 5 всеки ден, дори и със спама Assassin движение на моя мейл сървър.

Моят Hotmail адрес носи по-малко повече, може би 10 - 15 на ден, но аз не знам какво филтриране те имам.

Опитвам се да не качвате моя имейл адрес в мрежата прекалено често да се намали това.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 16-ти май 2008 г., 10:49
Номер на групата

Default Колко Спам?

I DONT получите на всички? аз добивам около 1 на месец от McAfee, но от друга, че получават само мейл, че трябва да бъдат намалени, CJ / YouTube т.н. Не ", добави 55 инча към пениса, докато се превърне в интернет millionair над нощта" малко нещо
Old 16-ти май 2008 г., 13:30
Модератор Група

Default Колко Спам?

Вие сте щастливец!

Колко време ти трябваше за сметка?

Аз не се получи някоя от Виагра неща, но да получа 46,6 APR кредит неща

Old 16 май 2008, 15:06
Номер на групата

Default Колко Спам?

Всички медицински неща и нигерийските плен. Аз го изпълним чрез Gmail да филтрира тези, изложени.

Интересно точка: Аз един часа регистрира домейн с някой, с два 1 е в неговото заглавие и в рамките на минути ли спам поща до свързаната с него уеб адрес. Кара те да мислиш!

Old 16-ти май 2008 г., 16:47
Номер на групата

Default Колко Спам?

и аз не получавам никакви (благодарение на нашите спам филтър), но на ден, около 400 е-поща, са уловени от него, и още повече са нека чрез които все още са спам. И това е в нормалните дни, преди няколко дни имаме спам нападнат, и баща ми се събуди да намери той имаше над 1000 спам имейли тази сутрин и е-мейл сървър е замразен и е трябвало да бъде рестартиран. Това е wuite добър филтър, но понякога това отнема изложени неща, които не трябва да бъдат хванати, и оставя нещата, които трябва да (като всички от тях предполагам).

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 17-ти май 2008 г., 03:35
Номер на групата

Default Колко Спам?

За 2 години сега? DONT знам защо DONT получите ли не филтри, или нищо. В момента има около

От YouTube Пркс CJ сам, Четох 5 и да се прати 10 в процеса LOL, така и просто да ги остави сега.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Кога е Спам Не е спам, но Обади Спам hopthwoks Изключено Тема Дискусия 4 3 Март 2009 17:16
Спам в Outlook Диксън от Dockgreen Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 4 6 ноември 2007 02:05
Спам, спам спам и спам. mcbee Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 29 май 2007 г. 05:08
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc