![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки ви знайдете ви отримуєте в поштовій скриньці кожний вечір / ранок? Я вважаю я, як і раніше отримують близько 5 кожен день, навіть з Spam Assassin працює на моєму поштовому сервері. Мой адрес Hotmail приносить трохи більше, може бути 10 - 15 день, але я не знаю, що вони мають фільтрації. Я намагаюся не розміщувати свою адресу електронної пошти в мережі занадто часто, щоб зменшити його.
|
| |||
| |||
| I Dont отримати які-небудь взагалі? I Get Around 1 місяць від McAfee, а з іншого, що я тільки отримувати пошту буду отримувати, CJ / YouTube і т.д. Ні "Додати 55 дюймів до вашого пеніса в той час як інтернет стає більш millionair ніч" цікава річ |
|
| |||
| |||
| Вам пощастило! Як давно ви були на рахунку? Я не отримую від Віагри речі, але я отримую 46,6 квітня позику Stuff
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Всі медичного персоналу та Нігерії стану. Я запускаю його через Gmail для фільтрації таких проблем. Цікавий момент: я один зареєстрований домен з кимось з двома 1 в його назві і протягом декількох хвилин отримав спам, щоб пов'язані з нею адресою. Чому ви думаєте!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я не отримую (спасибі нашому спам-фільтр), але щодня, близько 400 повідомлень електронної пошти, потрапляють в мережі, і навіть більше років через які все ще спам. І це на нормальний день, кілька днів тому ми отримали спам нападу, і мій тато прокинувся, щоб знайти йому більш 1000 спам-повідомлень електронної пошти, що вранці і сервера електронної пошти були заморожені, а має бути перезапущено. Це wuite хороший фільтр, але іноді він виймає речі, які не повинні бути спіймані, і залишає речі, які повинні (як і всі з них, я думаю).
| |||
| |||
| Близько 2 років? НЕ знаю, чому я Dont отримати будь-які фільтри не отримали ні з чим. на даний момент у мене в околицях Від YouTube Абд CJ один, я читав 5 та отримай 10 послав у процесі LOL так що я просто залишити їх зараз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Коли спаму, спам, але називаються спам | hopthwoks | Off Topic Discussion | 4 | 3 березня 2009 17:16 |
| Спам в Outlook | Діксон з Dockgreen | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 6 листопада 2007 02:05 |
| Спам, спам спам і спам. | Макбі | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 29 травня 2007 05:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |