![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей на всички! Аз съм в момента с Microsoft Outlook, но случайно използва Microsoft Outlook Express вместо. Сега двамата са се превърнали outlooks ми "по подразбиране" retrievers поща. Въпреки това, аз само искам да ползвате Microsoft Outlook, както ми подразбиране. В Outlook Express в Tools> Options> Общи е въпрос, който ви пита дали искате да използвате това приложение, както моята основна поща треньор в дъното и на кутията вече е клик (погрешно), не мога да го махна, за да не ми е по подразбиране поща секундант вече защото бутона обърна "сивата" посочва, че при мене, когато вече е кликнахте не мога да го изключите отново. Има ли друг начин да го спрете като моята основна или е тази програма прецака? Между другото, аз съм с Outlook, защото той ще ми помогне синхронизация на всички контакти в моя iphone чрез iTunes ... и Im хубав сигурен iTunes не е направил нищо лошо. Вие можете да видите тук опции Toolbar Надявам се момчетата да излезе с отговор! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Откриване Outlook, както и че по подразбиране в настройките премахва Outlook Express, както по подразбиране автоматично.
| |||
| |||
| Дали подразбиране показания в менюто "Старт"? Можете да я промените чрез кликване на проекта, след това право, кликнете върху потребителското си име и кликнете върху имота. В рамките на проекта меню табулатор, кликнете персонализирате и изберете Microsoft Office Outlook като имейл, за да се покаже менюто на проекта.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Старт> Контролен панел> Задаване на програма за достъп и настройките по подразбиране. Слез мейл клиент и трябва да бъде в състояние да изберете "Microsoft Outlook".