![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni! Já jsem v současné době pomocí aplikace Microsoft Outlook, ale omylem použit Microsoft Outlook Express místo. takže hned jak mentalitám staly mým 'default' mail retrieverů. však i jen chcete používat aplikaci Microsoft Outlook jako výchozí. V aplikaci Outlook Express v Nástroje> Možnosti> Obecné Je otázkou, že se zeptá, zda chcete používat tuto aplikaci jako výchozí mail handler na dně a krabice již proklik (mylně), i nelze odstranit tak to není můj výchozí mail handler už proto, že se obrátil na tlačítko 'šedá' označující se mi, že jednou je to klikli i nemůže zakázat to znovu. Existuje nějaký jiný způsob, jak zakázat jako výchozí, nebo je tento program v háji? na cestě, jsem pomocí Outlook, protože pomůže mi synchronizaci všech kontaktů do mého iPhone přes iTunes ... im a iTunes si jistá, že neudělala nic špatného. vidíte možnosti toolbar zde Přeji Vám, kluci mohou přijít s odpovědí! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otevírací Outlook a nastavení, které jsou ve výchozím nastavení odstraní Outlook Express jako výchozí automaticky.
| |||
| |||
| Je výchozí zobrazeny v nabídce Start? Změnit ho můžete kliknutím na startu, pak klikněte pravým tlačítkem na své uživatelské jméno a klikněte na Vlastnosti. Podle start menu kartu, klepněte na tlačítko upravit a zvolte si aplikaci Microsoft Office Outlook jako email ukázat na start menu.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start> Ovládací panely> Přístup a výchozí nastavení programů. Sestup do mailového klienta a vy byste měli být schopni vybrat "Microsoft Outlook."
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant Pošlete e-mail s aplikací Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 14. března 2009 15:50 |
| Jak se mohu připojit My Yahoo! mailového účtu do aplikace Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 29. listopad 2008 22:32 |
| E-mail se automaticky odešle (Outlook Express), než jsem skonči | Psychotron | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 3. duben 2008 16:47 |
| Outlook Express výchozí Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 18. leden 2008 10:24 |
| FireFox není selhání při používání messengeru nebo Outlook | Hybr! D | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 9. srpna 2007 08:47 |
| Thread Nástroje | |
| |