menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail

Reply

Thread Nástroje
Old 7. října 2008, 04:20
Nový člen skupiny

Default Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail

Ahoj všichni!

Já jsem v současné době pomocí aplikace Microsoft Outlook, ale omylem použit Microsoft Outlook Express místo. takže hned jak mentalitám staly mým 'default' mail retrieverů. však i jen chcete používat aplikaci Microsoft Outlook jako výchozí. V aplikaci Outlook Express v Nástroje> Možnosti> Obecné Je otázkou, že se zeptá, zda chcete používat tuto aplikaci jako výchozí mail handler na dně a krabice již proklik (mylně), i nelze odstranit tak to není můj výchozí mail handler už proto, že se obrátil na tlačítko 'šedá' označující se mi, že jednou je to klikli i nemůže zakázat to znovu. Existuje nějaký jiný způsob, jak zakázat jako výchozí, nebo je tento program v háji?
na cestě, jsem pomocí Outlook, protože pomůže mi synchronizaci všech kontaktů do mého iPhone přes iTunes ... im a iTunes si jistá, že neudělala nic špatného.

vidíte možnosti toolbar zde
Přeji Vám, kluci mohou přijít s odpovědí!
Old 7. října 2008, 04:25
Administrátor Skupina

Otevírací Outlook a nastavení, které jsou ve výchozím nastavení odstraní Outlook Express jako výchozí automaticky.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. října 2008, 04:27
Dárce Skupina

Je výchozí zobrazeny v nabídce Start? Změnit ho můžete kliknutím na startu, pak klikněte pravým tlačítkem na své uživatelské jméno a klikněte na Vlastnosti. Podle start menu kartu, klepněte na tlačítko upravit a zvolte si aplikaci Microsoft Office Outlook jako email ukázat na start menu.
Old 8. října 2008, 08:50
Dárce Skupina

Start> Ovládací panely> Přístup a výchozí nastavení programů. Sestup do mailového klienta a vy byste měli být schopni vybrat "Microsoft Outlook."

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Cant Pošlete e-mail s aplikací Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi Email, VoIP & IM Diskuse 1 14. března 2009 15:50
Jak se mohu připojit My Yahoo! mailového účtu do aplikace Outlook Express? jemmah Email, VoIP & IM Diskuse 2 29. listopad 2008 22:32
E-mail se automaticky odešle (Outlook Express), než jsem skonči Psychotron Email, VoIP & IM Diskuse 2 3. duben 2008 16:47
Outlook Express výchozí Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Diskuse 6 18. leden 2008 10:24
FireFox není selhání při používání messengeru nebo Outlook Hybr! D Webových prohlížečů & FTP Klienti 4 9. srpna 2007 08:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.