μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Πώς να καταργήσετε το Outlook Express από το να γίνει η προεπιλεγμένη mail

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Οκτ. 2008, 04:20
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς να καταργήσετε το Outlook Express από το να γίνει η προεπιλεγμένη mail

Hey όλα!

Είμαι σήμερα, χρησιμοποιώντας το Microsoft Outlook, αλλά κατά λάθος χρησιμοποιήθηκε το Microsoft Outlook Express αντί. μέχρι τώρα έχουν γίνει τόσο στις απόψεις μου "προεπιλογή" retrievers mail. Ωστόσο, θέλω μόνο να χρησιμοποιούν το Microsoft Outlook ως προεπιλεγμένου μου. Στο Outlook Express μέσα εργαλεία> επιλογές> γενικά υπάρχει ένα ζήτημα που ζητεί από εσάς αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή μου ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα χειρισμού αλληλογραφίας στο τέλος της και το πλαίσιο έχει ήδη κλικ (κατά λάθος), δεν μπορώ να το καταργήσετε για να γίνει δεν μου προεπιλεγμένο πρόγραμμα χειρισμού αλληλογραφίας πια γιατί το κουμπί ενεργοποιημένη "γκρι" αναφέρει για μένα είναι ότι από τη στιγμή που πατήσατε δεν μπορώ να απενεργοποιήσετε ξανά. υπάρχει άλλος τρόπος για να το απενεργοποιήσετε ως προεπιλογή μου είναι αυτό το πρόγραμμα ή βιδωτά;
κατά τα άλλα, είμαι με τη χρήση του Outlook, διότι θα με βοηθήσει συγχρονισμού σε όλες τις επαφές μου iPhone μέσω του iTunes ... im και πολύ σίγουρος ότι το iTunes δεν κάνει τίποτα κακό.

μπορείτε να δείτε τις επιλογές της γραμμής εργαλείων εδώ
ελπίδα εσείς μπορεί να δώσει απαντήσεις!
Old 7 Οκτ. 2008, 04:25
Διαχειριστής Ομάδα

Default Πώς να καταργήσετε το Outlook Express από το να γίνει η προεπιλεγμένη mail

Έναρξη του Outlook και καθορισμός ότι ως προεπιλογή σε αίρει τις ρυθμίσεις του Outlook Express ως προεπιλογή αυτόματα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Οκτ. 2008, 04:27
Ομάδα Δωρητών

Είναι το προεπιλεγμένο που εμφανίζεται στο Start Menu; Μπορείτε να την αλλάξετε κάνοντας κλικ στο ξεκίνημα, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ για το username σας και κάντε κλικ στις ιδιότητες. Σύμφωνα με το μενού Έναρξη, κάντε κλικ στο προσαρμόσετε και να επιλέξετε το Microsoft Office Outlook, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να δείτε το μενού για την έναρξη.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 08:50
Ομάδα Δωρητών

Έναρξη> Πίνακας Ελέγχου> Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγράμματος. Μετάβαση σε πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πρέπει να μπορείτε να επιλέξετε "Microsoft Outlook".

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.