![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Hey όλα!
Είμαι σήμερα, χρησιμοποιώντας το Microsoft Outlook, αλλά κατά λάθος χρησιμοποιήθηκε το Microsoft Outlook Express αντί. μέχρι τώρα έχουν γίνει τόσο στις απόψεις μου "προεπιλογή" retrievers mail. Ωστόσο, θέλω μόνο να χρησιμοποιούν το Microsoft Outlook ως προεπιλεγμένου μου. Στο Outlook Express μέσα εργαλεία> επιλογές> γενικά υπάρχει ένα ζήτημα που ζητεί από εσάς αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή μου ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα χειρισμού αλληλογραφίας στο τέλος της και το πλαίσιο έχει ήδη κλικ (κατά λάθος), δεν μπορώ να το καταργήσετε για να γίνει δεν μου προεπιλεγμένο πρόγραμμα χειρισμού αλληλογραφίας πια γιατί το κουμπί ενεργοποιημένη "γκρι" αναφέρει για μένα είναι ότι από τη στιγμή που πατήσατε δεν μπορώ να απενεργοποιήσετε ξανά. υπάρχει άλλος τρόπος για να το απενεργοποιήσετε ως προεπιλογή μου είναι αυτό το πρόγραμμα ή βιδωτά; κατά τα άλλα, είμαι με τη χρήση του Outlook, διότι θα με βοηθήσει συγχρονισμού σε όλες τις επαφές μου iPhone μέσω του iTunes ... im και πολύ σίγουρος ότι το iTunes δεν κάνει τίποτα κακό. μπορείτε να δείτε τις επιλογές της γραμμής εργαλείων εδώ ελπίδα εσείς μπορεί να δώσει απαντήσεις!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έναρξη του Outlook και καθορισμός ότι ως προεπιλογή σε αίρει τις ρυθμίσεις του Outlook Express ως προεπιλογή αυτόματα.
|
|||
|
|||
|
Είναι το προεπιλεγμένο που εμφανίζεται στο Start Menu; Μπορείτε να την αλλάξετε κάνοντας κλικ στο ξεκίνημα, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ για το username σας και κάντε κλικ στις ιδιότητες. Σύμφωνα με το μενού Έναρξη, κάντε κλικ στο προσαρμόσετε και να επιλέξετε το Microsoft Office Outlook, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να δείτε το μενού για την έναρξη.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έναρξη> Πίνακας Ελέγχου> Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγράμματος. Μετάβαση σε πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πρέπει να μπορείτε να επιλέξετε "Microsoft Outlook".