![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej svima! Ja sam trenutno koristite Microsoft Outlook, ali slučajno koristi Microsoft Outlook Express umjesto. tako sada obje su postale moj izgled 'default' retrievers mail. Međutim, ja samo želim koristiti Microsoft Outlook kao zadani. U programu Outlook Express u Tools> Options> Opći tu je pitanje koje pita želite li koristiti ovu aplikaciju kao zadani mail rukovatelja i na dnu kutije već kliku (zabunom), ne mogu ukloniti kako bi je se ne moj zadani mail rukovatelj više jer je okrenuo dugme 'sivog' naznakom mi se da nakon što je kliknuo Ne mogu onemogućiti ga opet. Ima li bilo koji drugi način onemogućiti ga kao zadani program ili je to pijan? na putu, ja sam koristeći Outlook jer će mi pomoći sync sve kontakte u moj iphone preko iTunes ... te im ljepušan siguran iTunes ne učiniti ništa loše. možete vidjeti ovdje toolbar opcije nadu vi možete doći do odgovora! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otvaranje programa Outlook i da kao zadanu postavku u postavkama Outlook Express ukida kao zadani automatski.
| |||
| |||
| Je zadana jedna prikazano u Start Menu? Možete ga promijeniti klikom na start, zatim desni klik na Vaše korisničko ime i kliknite na svojstva. Pod izbornik Start karticu, kliknite prilagoditi i izaberite Microsoft Office Outlook kao e-pošte za prikaz na početni izbornik.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start> Control Panel> Set Program pristupa i osnovni podaci. Idite prema dolje na mail klijent i trebali biste biti u mogućnosti odabrati "Microsoft Outlook".