![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek! Én jelenleg a Microsoft Outlook, de véletlenül használják a Microsoft Outlook Express helyett. most mindkét kilátói vált én "default" retrievers mail. Én azonban csak szeretném használni, mint a Microsoft Outlook az alapértelmezett. Az Outlook Express benne Eszközök> Beállítások> Általános van egy kérdés, hogy megkérdezi, ha akarja használni ezt a kérelmet, mivel az alapértelmezett mail kezelõ az alján és a doboz már kattintásonként (tévesen), nem távolítható el, hogy nem az én alapértelmezett e-mail kezelő többé, mert a gomb be "szürke" jelzi nekem, hogy egyszer ez kattintott nem tudom kikapcsolni újra. Van más módja annak, hogy tiltsa le ezt az alapértelmezett, vagy ezt a programot screwed? by the way, I am Outlook használatával, mert segítenek nekem Szinkr folytatott be my iPhone iTunes keresztül ... és im elég biztos iTunes nem csináltam semmi rosszat. láthatod a lehetőségek eszközsoron itt remélem, meg tudjátok elõ a választ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opening Outlook és a beállítás, hogy az alapértelmezett beállításokat törli az Outlook Express az alapértelmezett automatikusan.
| |||
| |||
| Az alapértelmezett látható Start menü? Megváltoztathatja ezt kattintva indul el, akkor jobb klikk az Ön felhasználónevét, és kattintson a tulajdonságok. A Start menü lapon kattintson testreszabni, és válassza a Microsoft Office Outlook, mint az email, hogy a Start menüben.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start> Vezérlőpult> Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései. Menj le a kliens, és lehetővé kell tenni, hogy válassza ki a "Microsoft Outlook".
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cant küldése e-mail az Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 14. március 2009 15:50 |
| Hogyan lehet csatlakozni My Yahoo! mail fiókot, hogy az Outlook Express? | jemmah | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 29. november 2008 22:32 |
| E-mail automatikusan elküldi (Outlook Express), mielőtt befejezzük | Psychotron | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 3. április 2008 16:47 |
| Outlook Express alapértelmezett e-mail fiók | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 18. január 2008 10:24 |
| FireFox nem alapértelmezett használata során a Messenger, vagy az Outlook | Hybr! D | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 9. augusztus 2007 08:47 |
| Téma eszközök | |
| |