![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי כולם! כרגע אני משתמש ב-Microsoft Outlook, אך בטעות השתמשו ב-Microsoft Outlook אקספרס במקום. אז עכשיו הן outlooks הפכו את 'ברירת המחדל' retrievers הדואר. עם זאת, אני רק רוצה להשתמש ב-Microsoft Outlook בתור ברירת המחדל שלי. ב-Outlook אקספרס בתוך כלים> אפשרויות> כללי יש לך שאלה השואלת אם ברצונך להשתמש ביישום זה בתור ברירת המחדל שלי דואר המטפל בחלק התחתון של התיבה כבר קליק (בטעות), אני לא יכול להסיר אותו כדי להפוך את זה לא ברירת המחדל שלי, כי יותר מאלף מייל על הכפתור הסתובב 'גריי' המציין לי כי ברגע זה אני לא יכול לחצו להשבית אותו שוב. האם יש דרך אחרת כדי לנטרל אותו בתור ברירת המחדל שלי או תוכנית זה דפוק? דרך אגב, אני משתמש ב-Outlook, כי זה יעזור לי לסנכרן את כל אנשי הקשר שלי לתוך iPhone דרך iTunes ... IM ו די בטוח iTunes לא עשה שום דבר רע. אתה יכול לראות את האפשרויות של סרגל הכלים כאן מקווה שאתם יכולים לבוא עם תשובות! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתיחת Outlook ו הגדרה שעם את הגדרות ברירת המחדל ב-Outlook Express מסירה כברירת מחדל אוטומטית.
| |||
| |||
| ברירת המחדל היא אחד מוצג תפריט התחלה? אתה יכול לשנות אותו על ידי לחיצה על התחל, לאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על שם המשתמש שלך, ולחץ על מאפיינים. תחת הלשונית תפריט התחל, לחץ על התאמה אישית ולבחור את Microsoft Office Outlook כפי בדואר להופיע בתפריט התחל.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התחל> לוח הבקרה> הגדר גישה לתוכניות וברירות מחדל. לרדת על לקוח הדואר, ואתה אמור להיות מסוגל לבחור "Microsoft Outlook".
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות דואר שלח דואר ל-Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 14th מרץ 2009 15:50 |
| כיצד אוכל לקשר את Yahoo! חשבון הדואר ל-Outlook Express? | jemmah | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 29 נובמבר 2008 22:32 |
| דואר אלקטרוני נשלחת אוטומטית (ב-Outlook Express) לפני שאני מסיים את זה | Psychotron | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 3rd אפריל 2008 16:47 |
| ברירת המחדל של Outlook Express חשבון הדואר | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 18 ינואר 2008 10:24 |
| Firefox לא ברירת מחדל בעת שימוש Messenger או ב-Outlook | Hybr! ד | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 9th אוגוסט 2007 08:47 |
| שרשרת כלים | |
| |