![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey all! Aš šiuo metu naudojate "Microsoft Outlook", bet netyčia naudojama "Microsoft Outlook" Express vietoj. taip dabar ir pasaulėžiūrą tapo mano "default" paštas retriveriai. Tačiau, aš tik noriu naudotis "Microsoft Outlook" kaip numatytąją. Programoje Outlook Express į Tools> Options> General nėra abejonių, kad klausia, ar norite naudoti šią paraišką kaip savo numatytąją pašto apdorojimo apačioje laukelyje jau paspaudimą (klaidingai), i jos nebūtų galima nuimti, kad jis ne mano numatytąją pašto apdorojimo nebėra, nes mygtukas įjungtas "pilka" rodo man, kad kai jis jau paspaudėte Aš negaliu išjungti jį dar kartą. Ar yra koks nors kitas būdas jį išjungti pagal nutylėjimą ar tai programa prisukamas? Beje, aš naudoju "Outlook", nes ji man padės sinchronizuoti visus kontaktus į mano iphone per iTunes ... ir jiems tikrai gana iTunes nepadarė nieko bloga. Jūs galite pamatyti šį puslapį Toolbar čia hope you guys gali sugalvoti atsakymus! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opening Outlook ir nustatyti, kad pagal nutylėjimą Nustatymai pašalina Outlook Express, nes pagal nutylėjimą automatiškai.
| |||
| |||
| Ar nutylėjimą rodomi meniu Pradėti? Jūs galite pakeisti jį spustelėdami Pradėti, tada dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite vardą, tada spustelėkite Ypatybės. Po meniu Pradėti spustelėkite Tinkinti ir pasirinkite Microsoft Office Outlook kaip el būtų rodoma meniu Pradėti.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėti> Valdymo skydas> Nustatyti programą gauti ir pagal nutylėjimą. Eik į pašto klientas ir turite galimybę pasirinkti "Microsoft Outlook".