![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hej wszystkim! Jestem obecnie przy użyciu programu Microsoft Outlook, ale przypadkowo wykorzystane Microsoft Outlook Express zamiast. tak teraz zarówno poglądy stały się moim "domyślnego" retrievers mail. jednak, i tylko chcesz używać programu Microsoft Outlook jako domyślną. W programie Outlook Express w Narzędzia> Opcje> Ogólne jest pytanie, na które zwraca się, czy chcesz korzystać z tej aplikacji jako domyślną obsługę poczty na dole i na polu już kliknięcie (błędnie), nie mogę go usunąć, aby go nie domyślną obsługi poczty, ponieważ już się przycisk "szary" wskazując na mnie, że po jej kliknięciu i nie mogą wyłączyć go ponownie. Czy istnieje inny sposób, aby wyłączyć ją jako domyślną lub jest ten program wkręca? by the way, jestem przy użyciu programu Outlook, ponieważ pomoże mi synchronizować kontakty do mojego iPhone przez iTunes ... i im ładny pewny iTunes nie zrobić niczego źle. można zobaczyć tutaj opcje paska narzędzi hope you guys może pochodzić z odpowiedzi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otwarcie i ustawienia programu Outlook jako domyślną w ustawieniach usuwa program Outlook Express jako domyślny automatycznie.
| |||
| |||
| Czy domyślnego wyświetlany w menu Start? Możesz go zmienić, klikając przycisk Start, następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na nazwę użytkownika i kliknij na właściwości. Pod menu Start kliknij przycisk Dostosuj i wybrać Microsoft Office Outlook jako e-mail do wyświetlenia w menu Start.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start> Panel sterowania> Określ dostęp do programów i ich ustawienia domyślne. Przejdź do klienta poczty i można wybrać opcję "Microsoft Outlook".
|
| Zakładki |