![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
хеј свима!
Ја сам тренутно користите Мицрософт Оутлоок, али случајно користи Мицрософт Оутлоок Експресс уместо. тако сада обе су постале мој формат 'дефаулт' ретриеверс маил. Међутим, ја само желим да користите Мицрософт Оутлоок као подразумевани. У програму Оутлоок Експресс у Тоолс> Оптионс> Општи ту је питање које пита да ли желите да користите ову апликацију као подразумевани маил Руковатељ и на дну кутије већ клику (грешком), не могу уклонити како би је се не мој подразумевани маил Руковатељ више јер је окренуо дугме 'сивог' назнаком ми се да након што је кликнуо Не могу онемогућите га опет. Има ли било који други начин онемогућите га као подразумевани програм или је то пијан? на путу, ја сам помоћу Оутлоок јер ће ми помоћи Сынц све контакте у мој ипхоне преко иТунес ... те им згодан сигуран иТунес не учинити ништа лоше. можете видети овде тоолбар опције наду ви можете доћи до одговора!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Отварање програма Оутлоок и да као подразумевану поставку у подешавањима Оутлоок Експресс укида као подразумевани аутоматски.
|
|||
|
|||
|
Је подразумевана једна приказано у Старт Мену? Можете га променити кликом на старт, затим десни клик на своје корисничко име и кликните на својства. Под мени Старт картицу, кликните прилагодите и изаберите Мицрософт Оффице Оутлоок као е-поште за приказ на почетни мени.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Старт> Цонтрол Панел> Сет Програм приступа и основни подаци. Идите према доле на маил клијент и требали бисте бити у могућности да одаберете "Мицрософт Оутлоок".