менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 жовтня 2008, 04:20
Нові члени групи

Default Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням

Всем привет!

Я в даний час за допомогою Microsoft Outlook, але випадково використовували Microsoft Outlook Експрес замість. так що тепер обидва перспективи стало моїм "за умовчанням" Ретривер пошти. Тим не менше, я тільки хочу, щоб використовувати Microsoft Outlook що використовується за умовчанням. В Outlook Експрес в Сервіс> Властивості оглядача> Загальні є питання, який запитує вас, якщо ви хочете, щоб користуватися цією програмою в якості мого обробника пошти за замовчуванням у нижній частині вікна, і вже був клік (помилково), я не можу видалити її, щоб вона не моя пошти за замовчуванням обробника більше, тому що кнопка повернув 'сірий' вказує мені, що після його клацнули я не можу вимкнути його знову. чи є інший спосіб відключити його в якості мого замовчуванням, або це програма загвинчується?
До речі, я використовую Outlook, оскільки він допоможе мені синхронізувати всі контакти в моєму iphone через ITunes ... І. М. впевнений ITunes не зробив нічого поганого.

Ви можете побачити тут Options Toolbar
сподіваюся, що ви хлопці можуть виступити з відповідями!
Old 7 жовтня 2008, 04:25
Адміністратор групи

Відкриття Outlook і встановлення, що за замовчуванням в налаштуваннях видаляє Outlook Express за умовчанням автоматично.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 жовтня 2008, 04:27
Донор групи

За умовчанням як показано на меню "Пуск"? Ви можете змінити його, натиснувши на Пуск, потім клацніть правою кнопкою миші на імені користувача, і натисніть кнопку Властивості. Відкрийте вкладку Меню Пуск, виберіть команду Настройка, а потім виберіть Microsoft Office Outlook як Email, щоб показати на меню "Пуск".
Old 8 жовтня 2008, 08:50
Донор групи

Пуск> Панель керування> Вибір програм за замовчуванням. Спустіться по поштовим клієнтом, і ви зможете вибрати "Microsoft Outlook".

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.