![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет!
Я в даний час за допомогою Microsoft Outlook, але випадково використовували Microsoft Outlook Експрес замість. так що тепер обидва перспективи стало моїм "за умовчанням" Ретривер пошти. Тим не менше, я тільки хочу, щоб використовувати Microsoft Outlook що використовується за умовчанням. В Outlook Експрес в Сервіс> Властивості оглядача> Загальні є питання, який запитує вас, якщо ви хочете, щоб користуватися цією програмою в якості мого обробника пошти за замовчуванням у нижній частині вікна, і вже був клік (помилково), я не можу видалити її, щоб вона не моя пошти за замовчуванням обробника більше, тому що кнопка повернув 'сірий' вказує мені, що після його клацнули я не можу вимкнути його знову. чи є інший спосіб відключити його в якості мого замовчуванням, або це програма загвинчується? До речі, я використовую Outlook, оскільки він допоможе мені синхронізувати всі контакти в моєму iphone через ITunes ... І. М. впевнений ITunes не зробив нічого поганого. Ви можете побачити тут Options Toolbar сподіваюся, що ви хлопці можуть виступити з відповідями!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Відкриття Outlook і встановлення, що за замовчуванням в налаштуваннях видаляє Outlook Express за умовчанням автоматично.
|
|||
|
|||
|
За умовчанням як показано на меню "Пуск"? Ви можете змінити його, натиснувши на Пуск, потім клацніть правою кнопкою миші на імені користувача, і натисніть кнопку Властивості. Відкрийте вкладку Меню Пуск, виберіть команду Настройка, а потім виберіть Microsoft Office Outlook як Email, щоб показати на меню "Пуск".
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Пуск> Панель керування> Вибір програм за замовчуванням. Спустіться по поштовим клієнтом, і ви зможете вибрати "Microsoft Outlook".