μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Πώς να στήσετε μια αυτόματη newsletter λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2007, 09:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Question Πώς να στήσετε μια αυτόματη newsletter λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Γεια σου? Νέο εδώ και Απλώς αναρωτιόμουν αν κάποιος θα μπορούσε να πει πώς να κάνουν μια αυτόματη λίστα; Δεν ξέρω αν αυτό είναι το όνομα-βασικά ήθελα κάτι που μπορώ να γράψω ένα email σας πω μία ημέρα, από Δευτέρα έως Σάββατο και να τη θέσει σε ένα φάκελο και σε ένα σύνολο probs φορά την Κυριακή το βράδυ / Δευτέρα το πρωί θα αποστέλλεται εκτός βασικά μια νέα επιστολή για μια mailing ομάδα - το ότι έχει νόημα; συγγνώμη δεν μπορώ να είμαι πιο ακριβής ... : o
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
Old 16η Ιουν 2007, 09:10
Banned Ομάδα

Default Πώς να στήσετε μια αυτόματη newsletter λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Ρίξτε μια ματιά εδώ Ferco

http://www.xtreeme.com/mailxpert/

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Auto Generated Κατάλογος Αποτελέσματα Αναζήτησης Εξαιρούνται μας Site purge Web Design, Hosting & SEO 7 30 Απρ 2009 13:23
Μάζα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook atorres0506 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 6 27 Φεβ 2008 15:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.