mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Kaip sukonfigūruoti Auto biuletenį siuntinėti sąrašą?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2007, 09:01
Naujas Narys

Question Kaip sukonfigūruoti Auto biuletenį siuntinėti sąrašą?

Hi there, naujas čia, ir aš buvo tiesiog įdomu, ar kas nors gali pasakyti kaip padaryti, kad automatinis sąraše? Nežinau, jei tai pavadinimas, iš esmės norėjau ką aš galiu parašyti laišką sakyti viena diena nuo pirmadienio iki šeštadienio ir jį įdėti į aplanką ir nustatytu laiku probs sekmadienio naktį / ryte pirmadienį jis pasiuntė Out esmės Naujienos raidė pašto grupę - tai, kad jokios prasmės? Sorry I can't tiksliau ... : o
Thanks in advance for any help.
Old Birželis 16, 2007, 09:10
Banned Group

Default Kaip sukonfigūruoti Auto biuletenį siuntinėti sąrašą?

Have a look here Ferco

http://www.xtreeme.com/mailxpert/

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Auto Generated Paieškos rezultatai sąrašą Neįtraukiami Mūsų Svetainės išvalyti Web Design, Hosting & SEO 7 Balandis 30, 2009 13:23
Mišios rašau su Outlook atorres0506 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 27 vasaris 2008 15:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.