![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| vairāk nekā 2000 vēstules. Vai ir tā, ka es varētu masu izdzēst? Es lietoju diezgan jaunākā versija Microsoft Outlook un nosūtīja vairāk nekā 2000 vēstules .... bet man ir nepieciešams, lai tos dzēstu masas ammounts. Kā man darīt? Please help! Paldies. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izcelt pirmo ziņojumu, pēc tam turiet nospiestu taustiņu Shift un noklikšķiniet uz pēdējo ziņojumu, tas izceļ tās un visas starp tad hit delete / del pogu.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Pārejot no 2007 Microsoft Office Outlook 2 PC Microsoft Office X Entoutage uz MAC | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | 11 jūnijs 2009 15:52 |
| Tā nopietno stāvokli nodarbinātības / Microsoft Outlook | DonnyTEN | Office Suites & Applications | 1 | 15 februāris 2009 21:34 |
| Microsoft Outlook, izmantojot serveri | bigyin | E-pasts, VoIP & IP Discussion | 3 | 13 novembris 2008 12:13 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Office Suites & Applications | 1 | 17 janvāris 2008 18:03 |
| Benefits of Creating Email Noteikumi Microsoft Outlook | Jack4u | Windows Operating Systems | 1 | 27 novembris 2007 00:14 |
| Thread Tools | |
| |