![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| більше 2000 листів. Чи є спосіб, що я міг масове вилучення? Я використовую досить останньої версії Microsoft Outlook, і було направлено понад 2000 листів .... але мені потрібно, щоб видалити їх у засобах масової ammounts. Як мені це зробити? Будь ласка, допоможіть! Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виділіть перше повідомлення, а потім, утримуючи ключову зрушення і клацніть на останньому повідомленні, це буде виділити їх і все між ними, а потім натисніть клавішу Delete / DEL.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Положення серйозна справа / Microsoft Outlook | DonnyTEN | Office Suites & Застосування | 1 | 15 лютого 2009 21:34 |
| Microsoft Outlook через сервер | bigyin | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 13 листопада 2008 12:13 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Office Suites & Застосування | 1 | 17 січня 2008 18:03 |
| Переваги електронної пошти Створення правил у Microsoft Outlook | Jack4u | Операційні системи Windows | 1 | 27 листопада 2007 00:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |