![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| И двете ми Начало Компютърни и лаптоп Използвайте Incredimail за електронна поща и двамата използват един и същ акаунт и парола. Моят дом е ISP На Tiscali. На този компютър да нямат проблеми. Когато Im на труда на лаптопа мога да получавам Но не изпращайте E Mail. Модема На лаптопа е Vodaphone Huawei e220 HSDPA мобилен модем. Когато се опитам да изпратите електронна поща Той казва: -- "Не успя да се свърже с Outgoing Server:" SMTP.Tiscali.Co.Uk. Моля опитайте по-късно ". И "554 За съжаление, Вашият Непротивопоставяне Местни IP адрес (212.188.132.20) не е позволено да изпращат имейли Via Me" Аз се опитаха Настройване Моят Изходящ сървър към Vodaphone (на smtp.vodaphone.net), но тогава той казва: -- "Неуспех да намерите host.Socket Грешка: 11004, Port: 25, протокол: SMTP.The поиска име е валидно и се намират в базата данни, но тя не е в правилния свързани данни се решават за". Всяка помощ ще бъде страхотно Както вече трябва да могат да изпращат имейли От лаптопа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз вярвам само Tiscali позволи SMTP (изпращане) имейли, когато сте свързани към Tiscali.
| |||
| |||
| Това е често срещан проблем. Можете да използвате, SMTP на мястото сте свързани с всички сметки. Уеб-поща решава проблема. Tiscali използват за подпомагане на уеб поща, предполагам, че все още няма.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |