menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

I Can Dostávat Ale Odeslat

Reply

Thread Nástroje
Old 25. června 2008, 11:35
Nový člen skupiny

Default I Can Dostávat Ale Odeslat

Oba domov můj počítač a notebook Použijte Incredimail pošty a obě používají stejný účet a heslo. Můj ISP na domácím trhu je Tiscali. Na tomto počítači nemám problémy.
Když Im práce na notebooku jsem schopen přijímat Ale Poslat E Mail.
Modemu On The Laptop Je Vodafone Mobile Huawei e220 HSDPA modemu.
Když zkusím poslat e-mail je napsáno: --

"Nepodařilo se připojit k Odchozí Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Zkuste to prosím později."

A

"554 Je nám líto, ale Váš Neobchodovatelné-lokální IP adresy (212.188.132.20) není povoleno odesílat poštu Via Me"

I vyzkoušelo Nastavení My Odchozí Server Pro Vodafone je (smtp.vodaphone.net) Ale pak se to říká: --

"Nepodařilo se najít host.Socket Error: 11004, Port: 25 Protokol: SMTP.The požadované jméno je platný a byl nalezen v databázi, ale to není správné související data jsou vyřešeny pro".

Jakékoliv nápovědy by to skvělé As I Need To Be Able to Send Email From My Laptop.
Old 25. června 2008, 15:55
Dárce Skupina

Věřím Tiscali povolit pouze SMTP (posílání) e-maily, když jste připojeni na Tiscali.
To je případ s mnoha ISP.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26. června 2008, 04:02
Dárce Skupina

To je častý problém. Musíte použít SMTP od místa jste připojeni ke všem účtům.

Web mail tento problém vyřeší. Tiscali použit na podporu web mail, Domnívám se, že stále dělá.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Má Windows Live Mail Desktop ke stažení, průměr jsem Příjem e-mailů v Entourage rs4025 Operační systémy Windows 1 16.října 2009 10:57
Proč Mohu Poslat ale neobdržel E-maily přístřešek Email, VoIP & IM Diskuse 7 13. května 2009 06:04
CMD čisté odeslat 4D (Fordy (Ford) Ollie Obecné Software Chat 3 7. září 2008 13:56
OE posílat / přijímat redragon Email, VoIP & IM Diskuse 2 19. prosince 2007 18:20
Rychlé Odeslat Maria Obecné Software Chat 2 29. duben 2007 22:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.