![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Oba domov můj počítač a notebook Použijte Incredimail pošty a obě používají stejný účet a heslo. Můj ISP na domácím trhu je Tiscali. Na tomto počítači nemám problémy. Když Im práce na notebooku jsem schopen přijímat Ale Poslat E Mail. Modemu On The Laptop Je Vodafone Mobile Huawei e220 HSDPA modemu. Když zkusím poslat e-mail je napsáno: -- "Nepodařilo se připojit k Odchozí Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Zkuste to prosím později." A "554 Je nám líto, ale Váš Neobchodovatelné-lokální IP adresy (212.188.132.20) není povoleno odesílat poštu Via Me" I vyzkoušelo Nastavení My Odchozí Server Pro Vodafone je (smtp.vodaphone.net) Ale pak se to říká: -- "Nepodařilo se najít host.Socket Error: 11004, Port: 25 Protokol: SMTP.The požadované jméno je platný a byl nalezen v databázi, ale to není správné související data jsou vyřešeny pro". Jakékoliv nápovědy by to skvělé As I Need To Be Able to Send Email From My Laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Věřím Tiscali povolit pouze SMTP (posílání) e-maily, když jste připojeni na Tiscali.
| |||
| |||
| To je častý problém. Musíte použít SMTP od místa jste připojeni ke všem účtům. Web mail tento problém vyřeší. Tiscali použit na podporu web mail, Domnívám se, že stále dělá.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Má Windows Live Mail Desktop ke stažení, průměr jsem Příjem e-mailů v Entourage | rs4025 | Operační systémy Windows | 1 | 16.října 2009 10:57 |
| Proč Mohu Poslat ale neobdržel E-maily | přístřešek | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 13. května 2009 06:04 |
| CMD čisté odeslat | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Obecné Software Chat | 3 | 7. září 2008 13:56 |
| OE posílat / přijímat | redragon | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 19. prosince 2007 18:20 |
| Rychlé Odeslat | Maria | Obecné Software Chat | 2 | 29. duben 2007 22:09 |
| Thread Nástroje | |
| |